Hogyan lehet bekerülni a Hyginett-be? Csak angol nyelvű oldaluk van, de szerintem ott csak vezetőnek van lehetőség jelentkezni. A termelésben szeretnék dolgozni!
Például: [link]
Felvételkor IQ-teszt van, ahol a 75%-át kibasszák.Utána személyes interview-k(2).Ott már nem nagyon, csak ha psychopata vagy.
1 hónapja vagyok itt. Amire számíthat, aki nagy nehezen bejut: kb. 130 nettó kezdő lé,3 műszakos folyamatos 6+2 műszak(tehát havi 2 nap túlóra alapból!),7 óra folyamatos meló zajban, de hatásos fülvédőt adnak. Kb. egy órát lehet szünetelni-cigizni-linkeskedni-szarni-húgyozni. Állandó elméleti tesztek újaknak-régieknek. Aki 4 éve ott van,az 180 nettót visz haza,plusz 13-havi(120 ezer),11.5 eFt Cafateria,2% Mnyp-hozzájárulás havonta.Operátori szinten ez van, úgy látom most, hogy feljebb lépni meggondolandó, akkor felülről baszogatnak, plusz nagyon komolyan bele kell,nyúlni a gépekbe, amik nagyon bonyolult mechanikus elven működnek, és ezek 70 éves konstrukciók. Magyar szinten kifejezetten jó cég. És most könnyebb bejutni, mert Gyöngyösön új gyárat alapítanak, és Csömörön is új üzem nyílik. Azért írtam ezeket le,mert nekem is jól jött volna ennyi infó 2 hónapja, amikor jelentkeztem. Itt tényleg dolgozni kell magyar szinten elfogadható pénzért.
Kedves nozol!
Hozzászólásod nagy segítség számomra is, hiszen holnap megyek tesztírásra. Legalább van valami infóm a cégről, a lehetőségekről.
Egy régebbi hozzászólásban (másik kérdésre) azt írta valaki, hogy manapság cserélgetik a dolgozókat, akár milyen jól is dolgoznak, hogy ne keljen bért emelni. (Új seprű jól seper és olcsóbban) Mennyire állja meg a helyét ez az állítás, valóban ennyire könnyen teszik lapátra a dolgozókat?
Jól értelmeztem, plusz juttatásokat csak 4 év után adnak?
Sikerült!
Néhány nap múlva kezdek.
Nem egyszerű menet. Kettő teszt írás (2 x 1 óra), kettő interjú (2 x 1 óra), fél napos részletes egészségügyi vizsgálatok.
A jelentkezők 70-75%-át kiszórják. (volt akit az egészségügyi vizsgálatoknál)
5-ös hozzászóló vagyok
Mégsem sikerült nekem. Sajnos egészségügyi okokból nem tudom elvállalni a 3 műszakos munkát (munkákat). Cukorbeteg vagyok és a diabetológusom nem engedi. :-( Tulajdonképp megértem, de nem örülök neki.
Időközben alátámasztották véleményemet, azért hirdeti a P&G állandóan az állásokat, mert sok embert ők küldenek el, sokan pedig maguktól kilépnek. (kicsi a bér, nagyon sok a munka)
Hetente kettő felvételi procedúrát tartanak alkalmanként 4-10 emberrel, így nem kevés jelentkező fordul meg ennél a cégnél. Egyértelmű, amennyi ember bemegy új dolgozóként, ugyanannyian jönnek ki, szűnik meg a munkaviszonyuk.
Ez kb. 100 ember évente, be és ki. Nem kevés egy olyan cégtől, ahol csak közel háromszor ennyien dolgoznak.
Itt a cukorbetegséged csak súlyosbodott volna, úgyhogy semmit nem vesztettél, az egészség az első!
Szerencsére három hónap után kirúgtak. A Tampax-ba kerültem, ami a cégen belül is a lexarabb hely. Tehát a lényeg:komoly gépészeti elvárások 100 ezerért. Egy év után véglegesítés.13. havi pénz, 12 eFt cafeteria, Mnyp a bruttó fizuból. Sok stressz,fizikai és szellemi kiharácsolás maximalista amerikai módon. Aki kibír 3-4 évet, az megkapja a 180-at nettóban 180-190 órára. Szóval abszolút nem nyugis hely, a pénz úgy látszik nem minden, többen mondták, hogy 10 emberből 2 marad ott. Részben nem felelnek meg, részben nem vállalják ennyiért. Gondolhattam volna, miért van fenn állandóan a neten több oldalon a hirdetésük főleg gépbeállító és targoncás pozícióba. Akinek tényleg nincs más, és éhen akar halni, vagy szarban van, annak jó. Aki nem ebben a helyzetben van, keressen jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!