Ha nincs munkatapasztalatom és suliba sem járok már másfél éve, akkor hazudjak valamit az önéletrajzomban, vagy ez nem gáz!?
köszönöm a válaszokat , mindegyik hasznos!
"Természtesen te majd mondod, hogy folyamatosan kerestél állást, de még azzal se tiszteltek meg, hogy egy nemet mondjanak, és még hasonlókat találj ki, hogy életszagú legyen."
Létezik olyan,hogy másfél év alatt egyszer sem reagálnak vissza az embernek??? Mert ha igen, akkor ezt is fogom mondani...
És még annyi, hogy ha tényleg simán utánanézhetnek,hogy vigyáztam -e gyerekre, akkor képesek elkérni a szülő telefonszámát,hogy megkérdezzék,hogy ott dolgoztam-e?
Egyébként az egy állatkereskedésbe jelentkeztem eladónak, fura lenne,ha így utánanéznének ennek a dolognak...
Nehezen elképzelhető, hogy senki nem válaszolt az önéletrajzodra, és az téged is jellemezne, ezért mondtam, hogy mondj más indokot is.
Elkérheti a telefonszámot, ha nagyon fontosnak tartja, hogy az ő kis állatkereskedésébe csak tisztességes, szorgos munkavállalója legyen.
Ezért kell előre megbeszélni egy ismerőssel.
Ne legyetek már ennyire paranoiásak. Milyen munkáról van szó? Agysebész? Bankigazgató? Akkor valószínűleg tényleg leellenőriznek mindent. De gondolom, a kérdező nem ebben a kategóriában keresgél.
Egy sima adminisztrátori, vagy raktárosi munkára, mi a francnak ellenőriznének le bármit? Vajon hazudott-e, és a történelem osztályzata nem 5-ös volt, csak 4-es? Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!