Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes jelentkezni erre az...

Érdemes jelentkezni erre az állásra?

Figyelt kérdés

A "végzettségem" megvan hozzá, középiskolában tanultam gépelni, ezzel nincs semmi gond, csak az a furcsa, hogy nem kér semmi fontosabban (iskolai végzettség, ilyesmi).

[link]

2012. jan. 18. 12:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Titeket felhívtak innen ma? Azt hiszem engem igen. (A nő szinte ordibált a telefonba, így a bemutatkozást nem értettem.) Megkérdezték, hogy van-e START kártyám, vagy megváltozott munkaképességű vagyok-e, és felírták a válaszom. Említették még az elején, hogy beadtam az önéletrajzom adatrögzítői állásra, aktuális-e még. Utóbbi kettőből gondolom, hogy ők lehettek, meg azért, mert más adatrögzítőit nem pályáztam.
2012. márc. 21. 18:10
 32/44 A kérdező kommentje:
Engem nem hívtak, bár akkor sem, amikor beadtam a jelentkezésem. De ezek után lehet, hogy van egy kis remény, mert még mindig nem találtam sajnos munkát :(
2012. márc. 22. 08:10
 33/44 anonim ***** válasza:
Én sem találtam még. Szólj, ha hívnak, amint értesítenek, én is visszaírok. Bár elég fura volt az egész telefonhívás. Ideges, hadaró női hang, aztán csak egy jegyzet, hogy oké, START-kártyás. Pedig benne van az önéletrajzomban is. Ez is fura: "Megküldte felénk az önéletrajzát adatrögzítői munkára, aktuális még?" Persze aktuális, de nem is nézték meg, ha már a következő kérdés ez volt. Kicsit félek ettől az egésztől, nem túl bizalomgerjesztő, hogy csak így random riasztják az embert, meg sem nézik kit hívnak, és csak a támogatás számít nekik. A vicc az, hogy délelőtt is hívtak, de akkor csak annyit mondtak, hogy "Rossz szám, viszonthallásra" és lerakták.
2012. márc. 22. 10:39
 34/44 A kérdező kommentje:
Igen, elég gyanús, kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle... Mindenképpen szólok, ha van valami.
2012. márc. 22. 12:50
 35/44 anonim ***** válasza:

Engem sem hívtak...pedig Start-kártyás vagyok, és én vagyok az, aki az első körös interjún is megjelent. :)

De már jobb is, ha békén hagynak, mert ezek után csak azt kéne kivárni, mikor küldenek megint körlevelet valami béna kifogással... :(

2012. márc. 24. 21:05
 36/44 A kérdező kommentje:
Végül nem hívtak engem sem, komolyan nem értem, hogy mégis mit akarnak, vagy csak hülyítik az embereket...
2012. márc. 25. 14:54
 37/44 anonim ***** válasza:

Én ma kaptam tőlük megint egy körlevelet...leírták benne, hogy ugye január 31-én mondták le először e-mailben a munkát... és most közlik, hogy a nem indítják újra a programot...szal végérvényesen le kell tenni a munkáról! XD

Szerintetek normálisak??????!!!

2012. márc. 29. 18:54
 38/44 A kérdező kommentje:
Áááááááááá, az eszem megáll!! Ezek szerint tényleg csak hülyítették az embereket, több, mint valószínű, hogy nem is volt munka... :S :S
2012. márc. 29. 19:47
 39/44 anonim ***** válasza:
Engem egy hete hívtak, amiről meséltem. Azt mondták, majd értesítenek, de a mai napig nem történt meg.
2012. márc. 29. 21:40
 40/44 A kérdező kommentje:
Ezek után szerintem felesleges várnod a hívásukat... :S :@
2012. márc. 30. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!