Érdemes jelentkezni erre az állásra?
A "végzettségem" megvan hozzá, középiskolában tanultam gépelni, ezzel nincs semmi gond, csak az a furcsa, hogy nem kér semmi fontosabban (iskolai végzettség, ilyesmi).
Komolyan. A honlapon nem hirdetik érdekesmód, mint előzőleg, viszont az állásportálokra fel van töltve:
Igen, azóta már felénk is megjelent a hirdetés. Nagyon gondolkodom rajt, hogy ne írjak-e nekik egy levelet, de biztos, hogy még csak válaszra sem méltatnának.
Ezek után már abban sem vagyok biztos, hogy most valóban elindítják-e a munkát vagy nem...
Szerintem ha megint összegyűlt a kellő létszám, kiküldenek nekik is egy körlevelet, hogy határozatlan időre felfüggesztették a munkát. :D
Nekem megvan a projekt indításában lévő hölgy telefonszáma, mert januárban felhívtam a kőbányai közvetítőiket, hogy na mikor lesz már 2. körös interjú. Erre ők mondták, hogy ők csak a toborzást segítik, de maga a munka másokat érint. Megadták annak a számát. De hát ha felhívom és elküldöm őket a francba, akkor is ők lennének felháborodva, munka meg továbbra se lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!