Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezzel a végzettséggel mit...

Ezzel a végzettséggel mit kezdhetek?

Figyelt kérdés

Földtudományi Bsc (geológus) végzettséggel merre tudok elhelyezkedni?

17/L

2012. jan. 9. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Most irigy vagyok. 17 évesen még érettségim se volt.
2012. jan. 9. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak gondolkozom,hogy hova felvételizzek! Szóval?
2012. jan. 9. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekesnek tartom az ilyen fajta pályaválasztást.

Én annak idején eldöntöttem, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, aztán mikor eljött az ideje, kerestem egy iskolát, ahol megtanítottak rá.

Ezzel szemben te kiválasztasz egy iskolát/végzettséget, amiről azt se tudod, milyen munkát kaphatsz majd, ha egyszer elvégzed. Miért pont azt?

Persze lehet, hogy én egy csököttagyú fundamentalista őskonzervatív maradvány vagyok, aki nincs tisztában a mai pályaválasztási trendekkel, de legalább ma is azt csinálom, amit több mint 20 éve tanultam.

2012. jan. 10. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Még csak gondolkozom a lehetőségeken,még nem döntöttem :/

Jó lenne ha már valaki a kérdésre válaszolna! Köszönöm!

2012. jan. 10. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Felvi.hu-n megkapod a választ...

[link]

Amúgy kemény szak, volt oszt.társam nagyon szív vele. Azt hitte, h középiskolával véget ér neki a matek... Aha, ezután jött csak igazán :D + ásványtan, térképészet, kémia, biológia... Meg nagyon sok szívatós tárgy.

2012. jan. 11. 10:27
 6/6 Tetmayer Lajos ***** válasza:
TESCO árufeltöltő.
2012. nov. 21. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!