Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hányadik álláspályázat, és...

Hányadik álláspályázat, és hányadik interjú után lett munkátok, és milyen pozícióba kerültetek?

Figyelt kérdés

Mindháromra kíváncsi vagyok. Tehát:

- hányadik álláspályázatot nyújtottátok be

- hányadik interjú volt ezek közül, amelyen megfeleltetek

- és mi a munkátok

2012. jan. 9. 09:22
 1/2 Antimod ***** válasza:

Első alkalommal legelsőre felvettek (ahová be is hívtak), a megválaszolatlan emailekkel most nem foglalkozom.

Ott egy direktmarketinges cégnél dolgoztam technikai menedzserként.

Másodszorra már több kört futottam, kb. három hónapig kerestem állást, de közben külsősként dolgoztam sitebuilderként is. Itt már három helyen jártam, mindegyik alkalommal visszahívtak, de végül csak (értelemszerűen) a harmadik helyre vettek fel.

Itt most online menedzserként dolgozom.

2012. jan. 9. 09:28
 2/2 Robi.88. válasza:

A legfontosabb h ne a levegőbe lövöldözz az sem árt ha szakember segitségét kéred aki osszerak neked egy profi és realis oneletrajzot stb...

Én kb 60-70 helyre kuldtem el a CV-met és ebbol olyan 5-6 interjura lehet eljutni ha szerencsed van, de a végén egy nem nyilt palyazatot nyertem meg egy ismeros altal ahova nem mindenki jelentkezhetett hanem csak az ott dolgozok vihettek payazokat. am egy szoftver cégrol beszelek.

2012. jan. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!