Van esélyem 30 évesen pályakezdőként munkát kapni, úgy hogy még sose dolgoztam?
Van!
Miért ne lenne? Ráadásul tök jó diplomád van. Vagy vissza is mehetsz phd-zni. Keresd meg egykori tanárod. Hátha tud segíteni. Phd melett dolgozhatsz is.
Öngyilkos?
Nem volt könnyű életed, de ha ezt őszintén elmondod egy állásinterjún, egy normális ember együttérez veled, és segít, ha módjában áll. Nem mindennapi "sztori". Én olyan pályakezdőt is ismerek, aki 29 évesen talált magának első munkahelyet, és azóta váltott is.
Egyáltalán nem lehetetlen.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Van esélyed!
Ne add fel! Én is diplomára pazaroltam az éveimet, és csak 26 évesen találtam először munkahelyet.
Azóta már más helyen dolgozom, de mindig van lehetőség!
Csak nyitott szemmel kell járni!
Start kártya amúgy is megszünt. 2011 dec 31ig lehetett igényelni. Akinek van az még használhatja de jan 1től már újat nem adnak ki.
Attól mert 30 vagy attól még Start Plusz kártyát kérhettél volna dec 31ig.
Szerintem az önéletrajzodba is írd bele a tényeket (a diplomádat - és azt is, hogy tudásod nem naprakész- illetve azt is, hogy más szakmában is kipróbálnád magad) és a történetedet röviden (a panaszkodásoktól mentesen, mert arra kutya sem kiváncsi.
Van esélyed elhelyezkedni (mint mindenki másnak is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!