Ha árufeltöltőként fogok dolgozni, van esély arra hogy tovább lépjek?
Van rá esély ha elég jó vagy. Lehetsz osztályvezető, részlegvezető, akár talán még igazgató is (pl. szárazárun, frissen stb.) De ezek hosszú évek, viszont ha kettővel feljebb kerülsz, ott már lényegesen jobb a fizu. Viszont az irodába nem hiszem hogy bekerülsz pl. HR-esnek vagy ilyesmi
Az irodavezetői gondolom ilyen érettségi utáni OKJ, amit szerintem nem vesznek túl komolyan. Tanulj nyelvet, cégtől függően angolt vagy németet, az is sokat számít. Ha pedig már felvettek, áruházon belül is kerülhetsz más pozícióba (nem tudom mekkora, és melyikről van szó). Tescoban vannak FMC-sek/kütyüsök, akik nem fizikai munkát végeznek. Árellenőrök, az a dolguk, hogy egy kis szerkezettel végigmennek adott osztályon, és csekkolják az címkéket. A műszakin, kultúron, ruhán, szezonon ugyancsak alig van meló, a non-food elég laza hely
szerintem vállald el mindenképpen, és pár hónap múlva kérdezz rá, milyen lehetőségek vannak.
a biztos munka nagyon fontos, és onnan is tudsz addig más munka után nézelődni ha ez nem jönne be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!