Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ma Magyarországon az,...

Mennyi ma Magyarországon az, amire azt mondhatni, hogy jó fizetés?

Figyelt kérdés
Nettó 160 ezer forint az jónak számít?
2012. jan. 5. 00:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Diplomával, mérnökként, pályakezdőként havi 250 nettó. Nem vagyok csókos, csupán olyan szakmát választottam amire van kereslet is.
2015. ápr. 21. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező.Aki ma magyarországon (2018)"viszonylag" könnyü munkával meg tud keresni nettó 160ezer forintot úgyhogy nem kell megszakadnia annak én azt mondom tegye össze a kezét lábát.De általába nem ez a jellemző, mivel ez egy jó nagy szar ország. Úgy is mondhatnám hogy egy átlagon felüli fostalicska ország ez ,mindekinek azt szoktam javasolni öregnek fiatalnak egyaránt hogyha van rá lehetősége akkor húzzon innen minél messzebb.Tökmindegy mi rá odakinnt .Egy magyar számára nyugaton még a fű is "zöldebb" .
2018. márc. 14. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy akartam irni : "tökmindegy mi vár rád odakinnt" csak menni kell és kész .A többi nem számit
2018. márc. 14. 17:47
 14/15 anonim válasza:
5/13-nak: Azért ez nagy tévedés az érettségiről! 1. Nem olyan természetes ma sem, hogy szinte mindenkinek legyen, mert nagyon soknak ma sincs. 2. Gyári szalagmunkához nem is kell érettségi, ahhoz elég bőven a 8 általános. Az egy dolog, hogy valaki érettségizetten esetleg beáll egy ilyen munkába átmenetileg, míg nem talál jobbat. 3. Nem mindegy, hogy sima, vagy szakmát is adó az az érettségi. Az utóbbi birtokosának van a zsebében plusz tudás, amit alkalmazhat. Igenis el lehet helyezkedni vele bárhol, irodában, oda alapkövetelmény, amire még építeni lehet. Nettó 150.000 Ft-ot meg lehet keresni legalább. Én most lejjebb adtam átmenetileg, szakérettségivel most lementem ipari területre, de nettó 200-220.000 Ft simán megvan. De most gyűjtök valamire, kell a pénz.
2019. jún. 28. 12:13
 15/15 anonim válasza:
5/13-nak még: A gyári szalagmunka nem jellemző érettségivel, nem tudom, te hol élsz. Ahol én élek, itt nem jellemző. Diplomám innen is terem még babér, és még csókosnak se kell hozzá lenni. Az érettségi KÖZÉPISKOLAI végzettség, nem alapfok vagy az alatti. Persze nem hátrány, ha az ember mellette még képzi magát. Az soha nm baj.
2019. jún. 28. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!