Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak? Válasszak a...

Mit csináljak? Válasszak a munka és látásom között?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy örökölt szembetegségem, amivel kéthavonta kell szemészetre járnom ellenőrzésre, és szemcseppet felíratni. Nem gyógyítható, csak kezelhető, ha pedig nem kezelik, akkor 5 éven belül tökéletes vakság az eredmény. De most rúgtak ki a harmadik helyről, azzal az indokkal, hogy sokat vagyok távol a munkahelyemről és nem vagyok megbízható. Minden esetben már a felvételi elbeszélgetésen elmondtam, hogy mi a helyzet, nem vágtam át senkit. Az elején mindenhol azt mondták, hogy persze meg lehet oldani. Évente összesen ugye 6 napról van szó. Lehet időpontot kérni, de a másik városba kell utazni, szóval rámegy az egész nap. Aznap már nem tudok bemenni. Aztán végül egyik helyen sem lehetett megoldani. Délután nincs rendelése, úgyhogy az nem kivitelezhető.

Akinek van valami ilyen betegsége, ami folyamatos ellenőrzéssel jár, az hogyan tudja ezt megoldani? Vagy akinek van valami baja, az teljesen le van írva? Eddig még csak ez a három munkahelyem volt. Lehet egyáltalán másmilyent találni?

2012. jan. 4. 15:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az volt az indoklás, hogy túl sokat vagyok távol, és ezért megbízhatatlan vagyok. Azt mondta, hogy neki olyan munkaerő kell, aki egy napot sem hiányzik, mert akkor senki sincs, aki megcsinálja a feladataimat, és nem tudnak dolgozni, ha nem vagyok ott. Olyan, hogy szabadság, azt felejtsem el, inkább kifizeti, de nem enged el egy napra sem. Tulajdonképpen olyanok voltak körülöttem, akik egy faxot sem tudtak elküldeni, mindent nekem kellett helyettük csinálnom, ezért nem akartak sosem elengedni.
2012. jan. 5. 10:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Király Sándornak.

Az a baj, hogy akkor ezután is felhasználhatják kifogásnak a betegségemet, amiről egyáltalán nem tehetek.

2012. jan. 5. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Én megkérdeztem volna hogy ez miért meglepő hogy elmegyek 1-1 napra amikor az elején elmondtam, hogy 2 havonta el kell menni vizsgálatra. Egyébként az ilyen munkahelyeket nagy ívben el kell kerülni aztán majd észbekapnak.
2012. jan. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!