Budapest, álláslehetőségek érettségivel? (bővebben)
Sziasztok.
Érettségi után Budapestre fogok költözni és ott járok hétvégi egyetemre.
A hétköznapokon pedig dolgoznék.
Milyenek ott a munkalehetőségek egy olyannak, akinek csak érettségije van, hol tudnék dolgozni például?
Köszi. :)
Arra, amit most csinálsz nyilván elég...
Arra, hogy szakembernek nevezd magad és érdemi munkát végezz a jutalékkergetés helyett arra édeskevés.
Ha az nem érdemi munka, hogy az embereknek megtervezzük a jövőjét, hogy mit kell tennie a céljai érdekében, és megmutatjuk milyen lehetőségei vannak, hogy terveit minél hamarabb és biztonságosan megvalósítsa, akkor mit nevezhetünk érdemi munkának?
A jutalékkergetés pedig azoknak való, akik nem gondolkoznak hosszútávra, ha arra gondolsz, hogy rátukmálunk az emberekre mindenfélét, mert hiába kötök mindenféle szerződést, ami után sokat kereshetek, mindet visszafizethetem, ha az ügyfél felbontja a szerződést, mert olyat adtam el neki, amire nem is volt szüksége.
Ezek után hol érné meg nekem rásózni az emberekre bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!