21 éves érettségivel rendelkező lány vagyok. Nem találok munkát? Mit tegyek?
22 vagyok hasonló cipőben. sajnos én sem találok munkát, nekem is csak érettségim van:( azon gondolkodom elvégzek vmi 2 éves sulit estin, hátha összejön utána vmi. de h addig mi lesz...
aki meg olyan baromságokat ír h legyél prosti, meg keress tovább, annak fogalma sincs milyen nehéz ma elhelyezkedni. akinek nincs vmi ismerőse, aki benyomja pl titkárnőnek, portásnak v akárminek az hiába keres...mindenhonnan elküldik az embert...
Pedig tanuljatok tovább. Gondoljatok bele, ha most, fiatalon, függetlenen nem találtok munkát, mi lesz később, ha már két gyereket kell eltartani.
Piacképes tudás nélkül ma esélytelen az ember egy normális munkára, ahogy ti is látjátok. Igenis utána kell járni, milyen iskolák vannak akár Debrecenben, aminek van esetleg kollégiuma, így el tudsz költözni és tanulsz is.
Bocsi, talán erős kifejezés, de gondolj bele: az érettségi ma már alapvető, mindenkinek van. Egy érettségivel a munkaerőpiacon gyakorlatilag teljesen értéktelen vagy. Nem csoda, ha nem találsz munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!