Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 éves érettségivel rendelkez...

21 éves érettségivel rendelkező lány vagyok. Nem találok munkát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Debrecenbe akarok költözni egy közeli kisvárosból, de nem találok munkát? Érettségim van. Legjobban a felszolgálás érdekel, önéletrajzot küldtem vagy 20-at emailben, de sehonnan nem jött visszajelzés. Mit csináljak? Dolgozni akarok, hogy elköltözhessek. Hogyan találjak úgy munkát, hogy nincsenek ismeretségeim? El vagyok keseredve. :(
2011. nov. 28. 14:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
keress tovább erre mást nem lehet mondani..
2011. nov. 28. 14:30
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
Állj ki az utcára,ha csinos vagy,akkor biztos lenne érdeklődő.
2011. nov. 28. 14:39
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
tanully továb
2011. nov. 28. 14:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Tanulni nem akarok, mert akkor itthon kéne maradnom, márpedig én el akarok költözni.
2011. nov. 28. 14:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
gondolni kell a jövőre is nem csak arra hogy most mit akarsz
2011. nov. 28. 14:56
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Állj prostinak, ha jól nézel ki napi 10-30 ezer megvan naponta
2011. nov. 28. 15:11
 7/19 anonim válasza:
50%

22 vagyok hasonló cipőben. sajnos én sem találok munkát, nekem is csak érettségim van:( azon gondolkodom elvégzek vmi 2 éves sulit estin, hátha összejön utána vmi. de h addig mi lesz...

aki meg olyan baromságokat ír h legyél prosti, meg keress tovább, annak fogalma sincs milyen nehéz ma elhelyezkedni. akinek nincs vmi ismerőse, aki benyomja pl titkárnőnek, portásnak v akárminek az hiába keres...mindenhonnan elküldik az embert...

2011. nov. 28. 15:18
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
én 8 általánossal találtam állást amikor kerestem.
2011. nov. 28. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Pedig ez reális és legális javaslat volt..
2011. nov. 28. 15:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig tanuljatok tovább. Gondoljatok bele, ha most, fiatalon, függetlenen nem találtok munkát, mi lesz később, ha már két gyereket kell eltartani.

Piacképes tudás nélkül ma esélytelen az ember egy normális munkára, ahogy ti is látjátok. Igenis utána kell járni, milyen iskolák vannak akár Debrecenben, aminek van esetleg kollégiuma, így el tudsz költözni és tanulsz is.

Bocsi, talán erős kifejezés, de gondolj bele: az érettségi ma már alapvető, mindenkinek van. Egy érettségivel a munkaerőpiacon gyakorlatilag teljesen értéktelen vagy. Nem csoda, ha nem találsz munkát.

2011. nov. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!