Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mióta megvan a diplomám...

Mióta megvan a diplomám egyszerűen nem találok állást! Miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nehéz mostanság állást találni, de két éve semmit sem találok. Próbálkoztam multinál, munkaerőközvetítőnél, stb. de nem megy, ahová meg felvettek, ahová diplomát sem kértek, ott meg elküldtek pár hónap után, mindenféle kamu indokok miatt...egyszerűen nem értem. Régebben a válság előtt mindig találtam munkát, sohasem volt ilyen, hogy akartam dolgozni, és ne találtam volna magamnak.

Nemzetközi tanulmányok szakra jártam, és angolul és spanyolul is beszélek, felső és közép szinten is.

Nem értem, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy egy normális munkakört megszerezzek. Azon a nagy álláskereső portálon is fent vagyok, ami p betűvel kezdődik, de ott is , több százan jelentkeznek egy állásra...kezdek teljesen kiábrándulni,hogy évek óta tanulok, most még mesterképzésre is járok levelezőre, és úgy terveztem mellette majd dolgozom...de lassan vége a mesternek, és nincs munkahelyem! Emiatt nagyon szomorú vagyok, mert nem szeretem a semmit tevést, de mivel nincs munkám ugye így otthon vagyok, de ezt nem tartom jónak!

2011. dec. 30. 15:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem az Excel használós eseted ragadta meg a figyelmem, hogy profi szinten kellett volna tudnod. Ha interjúra hívnak, és ott ezt mondják, mondhatod azt hogy ó hát régen nagyon ment, mostanában nem volt szükséged használni, de pikpakk visszarázódsz. Ha megkérdezik hogy akkor ezt miért nem írtad be az önéletrajzodba hogy profi szinten megy a dolog, akkor is mondhatod hogy pont ezért, mert nem használod naponta, és nem akartál fellengzősnek tűnni. Az interjún jó benyomást keltesz, aztán hazamész, és nyomod az Excelt pár napig. Csak be kell kerülnöd, onnan már jó. A bekerüléshez sok helyen füllenteni kell egy picit. Nem korrekt, de mindenki ezt csinálja. Emellett légy vicces és mosolygós, és működni fog.
2012. jan. 10. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!