Ha blogom van, az negatív dolog álláskeresésnél?
Figyelt kérdés
Jelenleg harmadéves közgazdász vagyok és egy 300 rendszeres olvasóval rendelkező szépségbloggal rendelkezek. Nagyon szeretem írni, kikapcsol és sok embert ismerek meg általa, de itthon mindig megkapom, hogy emiatt nem lesz majd normális állásom..és kezdek rájönni hogy lehet hogy igazuk van. Semmi olyan nincs a blogon, ami titkolnivaló lenne, nem teszem nevetségessé magam, de szüleim szerint egy megfontolt felnőtt nem csinál ilyet...2011. dec. 27. 01:26
11/17 anonim válasza:
3:54-es: a kérdezö NEM azonos a livinpretty-s Zsuzsi-val, olvasd már el FIGYELMESEN a válaszát!
12/17 anonim válasza:
te tudod, ha minőségi, akkor nem ciki, amúgy meg miért kéne erről bárkinek is tudnia? még ha ki is derül, addigra már rég ott vagy, emiatt nem rúgnak ki.
13/17 anonim válasza:
Én sem vennék fel olyat aki szépségblogol, csak ha nagyon tud.
Egyébként miért írod, hogy kezdesz rájönni,hogy szüleidnek igaza van? Volt valami konkrét példa, esemény ami ráébresztett erre?Mi volt az?
14/17 anonim válasza:
08:09: Kepes vagyok figyelmesen elolvasni, csak kepes vagyok felfogni az osszefuggeseket is, lathatoan veled ellentetben, mivel a kedves valaszado azokbol az informaciokbol, hogya kerdezonek szepsegblogja van, kozgazdasz es feltetelezhetoen huszoneves arra gondolt, hogy o a livinpretty-s zsuzsi (illetve csak zsuzsi, ez teny), ezert feltetelezhetjuk, hogy valamilyen zsuzsi nevu beautyblogger (valoszinusithetoen a livinpretty-s zsuzsi) szinten kozgazdaszhallgato es a huszas eveiben jar. Amit en, barmennyire is kedves es aranyos a blogja, egyszeruen nem hiszek el.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat először is! Konkrét példa még nem volt rá, meg eddig csak előnyöm származott belőle (különböző kozmetikai céges megkeresések, hogy teszteljek termékeket), de megpróbáltam egy kívülálló, HR-es szemével nézni. És persze embere válogatja, de ahogy itt is írtátok,nagy többsége nem nagyon tolerálná ezt...
2011. dec. 27. 13:40
16/17 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány, sőt! Nekem azt mondaná ez, hogy fel tudott építeni a hobbijában olyat, ami másokat érdekel. Nekem ez óriási pozitívum lenne a szememben.
17/17 anonim válasza:
Nem cikibb mint kirakni a gyereked meztelen fotóit a fészbukra, mega szaros pelenkát és a karácsonyi bejglita nagyitól.
A jelenlegi főnököm fészbukprofilján kint van a hokedlis lakótelepi konyha meg a bűnronda gyerek ahogy pancsol a kádba.
Én álnéven vagyok fent már évek óta, minimálprofillal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!