Nem tudok a képesítésemnek megfelelő munkát találni. (jelenleg környezettan szakos vagyok) Mitévő legyek, hol próbálkozzam munka reményében? Köszönöm a segítségeteket előre. Zs.
Figyelt kérdés
Hulladékgazdálkodási technológusként végeztem a Főiskolán, ill van kereskedelmi és Tb ügyintéző képesítésem B kategóriás jogosítvánnyal. Sajnos nyelvvizsgával még nem rendelkezem2011. dec. 21. 14:42
1/13 anonim válasza:
Én pályakezdő mérnök vagyok (és nem agárármérnök....) lehet én sem fogok munkát találni, ha ez bekövetkezik akkor mindent elvállalok....
Neked is ezt javaslom. Munka mellett kereshetsz a képesítésednek megfelelő állást és ha találsz akkor ezt otthagyod.
2/13 Napkiraly válasza:
kereskedelmi és tb ügyintéző papírjaiddal kezdj valamit, a többinek semmi értelme. Milyen végzettséget ad a környezettan és kinek van ilyenre szüksége?
3/13 anonim válasza:
Én környezetmérnök vagyok,de nem találok ilyet állást/illetve gyakorlat hiányában nem vesznek fel. Ezért más területen dolgozom, ahol most már 5éves tapasztalatom van.
4/13 anonim válasza:
1957-es vagyok:javítom: környezetmérnök a végzettségem:)
5/13 A kérdező kommentje:
Környezettan a szak ebből lehetek: hulladékgazdálkodó vagy környezet kutató (ezt választottam) Szerintetek, válaszottam egy olyan képzést melyel nem lehet elhelyzkedni!?(gyakorlati hely megoldva) Mikor megyek így gyesre?
2011. dec. 28. 09:55
6/13 anonim válasza:
És minek mentél el ilyen semmit érő szakra? Én biztos nem engedném, hogy ilyen szakokra pénzt adjon az állam.
7/13 anonim válasza:
Utolsónak: Megnézném, mikor tudnád elvégezni azt a szakot, te seggarcú! :)
8/13 anonim válasza:
Rólad meg csak úgy süt az intelligencia... Amúgy meg az ilyen szemét szakokat mint hulladékgazdálkodás, szociális munkás, szabad bölcsész, stb... egy idomított majom is el tudja végezni.
9/13 anonim válasza:
Én a környezettanról beszélek. A hulladékgazdálkodási technológus szak nem is felsőoktatás, hanem felsőfokú szakképzés, én úgy tudom.
Hogy a fenébe jön ide a szociális munkás, ahová buta keresztény lánykák szoktak menni, akiket máshová nem vesznek fel, vagy a szabad bölcsész, ami egy megfoghatatlan művészkedés? Én a környezettanról beszéltem, ami egy TTK-s szak, erre te meg jössz ilyenekkel... Biztos nagyon vágod ám a témát...:DDD
10/13 anonim válasza:
TTK-ra jártam, matekra. Tudom milyen a színvonal, és láttam, hogy kik járnak oda. Szóval inkább hagyjuk ezt a témát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!