Mit tehet egy pályakezdő fiatal, ha elhelyezkedni nem tud és a családja sem tartja el?
"nem jár már kereső ellátás sem, semmi sem jár"
Legfeljebb az évi 30 nap kozmunkat tehetik feltételül, de jár!
A közmunkat meg ők biztositják Neked!
Addig is vegezhetsz önkéntes munkat, az jot tesz a kozerzetnek, ha hetente 1-2 orat el kell jarni valahova, ahol hasznodat veszik, és ott is adodhat olyan ismeretseg, ami fizetos munkahoz vezet.
"Próbáltam azt is, hogy átjelentkezem, de anyuék hallani sem akarnak róla, az albit nem tudom fizetni, mivel nincs miből"
Figyelj, nem kell, hogy valoban ott lakj. Csak jelentkezz be.:)
Apropo, szerintem valamit felreolvastal az egyik nyomtatvanyon, ami az allaskeresesi és jovedelempotlo tamogatast illeti!
El tudod kuldeni a rackevei mü. kozpont és a szentmiklosi onkormanyzat igenylolapjat?
A szigetszentmiklósiban rendszeres szociális segély vagy átmeneti segély igényelhető. A rendszeres szoc. segélyhez kell az a 28500 forint 120%-a az 1 háztartásban lévő jövedelem, az átmeneti segélynél meg 57000 forint. A munkaügyi központtól nem jár semmi, mert nincs meg a 365 nap ledolgozott viszony.
Na meg ilyeneket találok:
Nade!
Önkormanyzatnal:
28 evesen egyedulallonak szamitasz, mert a szuleid mar nem kotelesek eltartani.
Lehet, felreertelmezted, hogy mi az egyedulallo!
Nem szamitotok egy haztartasnak. Vagy errol beszeltel mar az ugyintezovel es mast mondott?
A masik feltetel, hogy kimerítetted az álláskeresési támogatást.
Utána bemész az önkormányzathoz a papírjaiddal. Kell, hogy kapjál egy hatósági bizonyítványt, egy járadék megszüntetésit a mü. kp-tól.
Ezen kívül még a végzettségről szóló bizonyítványt is be kell vinni. Kapsz egy kérelmet, azt kitöltöd és a fent leírt papírokkal együtt adod be.
Ezekt a lepcsoket vegigjartad?
Mindenkepp a Mü. Kp-ba kell eloszor allaskeresokent regisztralj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!