Összeomlott az életem pánikolok, mit tegyek?
Már bocs, kedves kérdező, de miért lettél ilyen?
Ez valamilyen lappangó nyavalyát jelent. Esetleg nem egy elkényeztett gyerek vagy? Vagy beházasodtál valami fehérgalléros családba ahol bizonyítani kell?
Vagy már elmúltál 50?
Nem értem ezt a túlzott kibukást.
Kicsit depresszív, életunt családból jöttem, anyukámnak teljesen békés volt az élete, mégis depressziós volt. Igen, olyan helyre kerültem, ahol bizonyítani kellett volna, de elbuktam. Különben sose mondtam volna fel, ha egyedül vagyok, mert én jól éreztem magam.
tönkretettem a saját életem.
Az a baj, a mostani helyemen nem felelek meg, hiába erőlködöm :(
Ne erőlködj meg ne lázadozz a sorsod ellen.
Legyél kicsit lazább és agyilag lépj túl azon, hogy egykoron jó munkahelyed volt. Nézz előre, mert aki gyakran néz vissza az könnyen orra eshet.
Keress folyamatosan eegy negyedik helyet, de azt fogadd el, hogy tök ugyanolyan munkahelyed már nem lesz.
Én is jól éreztem magam az óvodában és rossz volt eljönni, de túl kellett tennem magam rajta.
Az élet megy tovább és az a jó hogy változatos.
Igen tudom, hogy igazad van agyilag, de érzelmileg 2 nagy baj van. Hogy nem tudom elfogadni, hogy ugyanolyan nem lesz, görcsölök rajta. Másik, ha az új helyen megfelelnék, lenne sikerélmény , talán el tudnám fogadni, hogy ezt dobta az élet, de így nagyon nehéz.
Azt érzem, hogy ha valaki megérti a bajom, az hihetetlenül jól esik, csak ilyen ember nem nagyon van most, lehet azért írtam ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!