Összeomlott az életem pánikolok, mit tegyek?
Hogy próbáltam-e visszamenni? Hát az nem kifejezés, szinte bármilyen feltétellel visszamentem volna, de most nem lehet, mert nem kell ember, talán egyszer sok év múlva, ha kell ember hívnak, de addig nem bírom ki. Rájöttem, hogy nem bírom a stresszt. Elviselném a rossz körülményeket, csak pánikom van a feladatoktól, de iszonyatosan, szabályosan rettegek. Mit lehet ez ellen tenni? Úgy érzem nem értek hozzá, és már nincs önértékelésem, hogy meg tudom tanulni :(
Az önéletrajzos dolgot megfogadom, köszi
1 hete rúgtak ki a munkahelyemről (meki :) csak, hogy jobb kedved legyen) nevetséges indokkal. Kinnt Ausztriában dolgoztam, páromnak 500, nekem 200 eurós hitelem van (félretett pénz nuku pont ház berendezés közepén vagyunk), első 3 nap alatt ugyanezek történtek meg velem, mint veled, viszont a párom aki melleseg teszem hozzá, egy igazi lélekdonor (nem vagyok lelkis tipus) megtalálta velem a hangot, és most már semmi bajom, azt nem mondom hogy nevetek rajta, de úgy fogom fel hogy ennél már csak jobb jöhet!!! Emberek vagyunk hibázunk, ha szinkroban vagy a pároddal akkor az ilyen gondok felett csak át kell siklani. teszem hozzá ne csüggedj te még mindig jobban állsz mint én, mert neked van munkád, kitartást és fel a fejjel!!
Ui.: Ülj le a feleségeddel és beszéljétek meg, öntsd ki a leleked, tudom b u z i s a n hangzik én sem vagyok ilyen, de segít
A feleséged esetleg kérd meg, hogy egyelőre ne bíráljon, majd ha kimásztál a veremből, mindent rád zúdíthat. (akkor már úgysem fogja akarni :D)
És keress más munkát, MOST. Valami nyugisat, pl. tudom, hogy hülyén hangzik, de menj el portásnak vagy múzeumba teremőrnek. Esetleg könyvtárba. Nevetségesen-szánalmasan keveset fogsz keresni, de legalább nyugodt lesz a munkád, és az segít, hogy a lelkivilágod is helyrerakd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!