Holnap megyek vizsgálatra és pánikolok?!
Van a mellemben egy csomó és egyre nagyobb. Én nem akartam kivizsgáltatni, de anyukám rákényszerített. Nem akarok levetkőzni, nagyon szégyellem, hogy ilyen rendellenes és visszataszító a testem és olyan a mellem, mint a kövér férfiaknak.
Mit fognak csinálni? Ruhán keresztül ez nem megoldható? Vagy rá is kell nézni, nem elég csak megtapintani? Annál meg nincs kínosabb, hogy odamegyek és megmondom, hogy nem vetkőzök és ne nyúljon hozzám :(
Eddig még nem kellett komolyabb orvoshoz mennem, iskolai orvosi vizsgálatoknál egyszerűen megmondtam, hogy nem, és békén hagytak...
16/l
Ez a legkevesebb amin paráznod kellene. Inkább gondolj arra h "adja Isten ne legyen semmi rosszindulatú dolog s mellemben!"
Az orvos már x ezer csupasz nöi mellet meg mást látott már, nem érdekli,(olyan neki,az mint az eledóknak, egy ember arca) csak a munkáját végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!