16/L vagyok, heti 3-4X járunk bulizni, milyen munkát válasszak, hogy ezt később is tudjam csinálni?
FromOz már régóta olvasgatom hozzászólásaidat,és rá kellett jönnöm egy ideje,hogy egy GYÖKÉR VAGY!!!
Nem értem,hogyha valaki szeret bulizni,és el is jár szórakozni,akkor miért k*rva,és miért kell egyből ilyeneket mondani!!!Hasonlóak vagytok mint akik a szex szerelem témakört olvasgatják,és oda írogatnak!!!
Lehet le pontozni!!!!
Rituska,
Csitri vagy meg, nem kell sikitani a nagy betuiddel. Idetlenedsegedet igy is megertjuk. Na, ezt ragd meg, ne a kefet. Olvasgass tovabb, Draga.
Fromoz válaszaitól kb. mindenkinek égnek áll a haja. Ezen nincs mit meglepődni, én csak megmosolygom, és örülök, hogy igazolva van az elméletem :)
Testvérem szokott mérgeskedni, hogy mindenhová hülyeséget ír, engem annyira nem izgat.
Hát szerencsére hogy más környezetben élünk,és más a stílusunk!!Te kb egy befásult vénasszony lehetsz,akire szarik a családja!!!!
Nem zavar,hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen?????
Rituska,
Nem zavar egyaltalan semmi, foleg nem a Te velemenyed. Teljesen magabiztos vagyok, nem szenvedek onbizalom hianyban.
Vege beszelgetesnek, nem kot le.
a szüleid nem pofoznak fel néha? erősen rád férne....
iskolaidőben éjjelente bulizol és még pénzelik is a szüleid, szánalmas, hogy a gyereknevelés helyett egyes szülők mit csinálnak...
nem az volt a kérdés, hogy kellene-e vagy nem ennyit buliznia a kérdezőnek (bár szerintem is egy kicsit sok és nem fogod 5-10 év múlva is ezt a "tempót" bírni:))
kérdésedre válaszolva:
legyél fordász, kozmetikus vagy masszőr, mert akkor ha saját szalonod van úgy alakítod a nyitvatartást, ahogy akarod vagy ha szereted az éjszakai életet, akár lehetsz pincérnő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!