Gyrost szeretnék csinálni a héten! A receptben az áll, hogy "bármilyen színhús". Milyen húst válasszak? Melyikre mondják, hogy színhús?
Figyelt kérdés
Elnézést a tudatlanságomért, kezdő vagyok a konyhában. Kritizáló hozzászólásokat nem kérek! Köszönöm a segítséget!2011. dec. 6. 16:13
1/12 anonim válasza:
színhús az amiben nincs porc és csont
pl. csirkemellfilé :)
2/12 anonim válasza:
az eredeti gyrost nem csirkemellből szoktak csinálni hanem marhából.
3/12 anonim válasza:
csirkemell,pulykamell, sertés hús,
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 6. 16:30
5/12 anonim válasza:
az eredeti gyros birkából készül
6/12 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy milyen húsból készül!
Én már mindegyik húst ki próbáltam de a mellekkel a legjobb! És a gyerekek is csak azt eszik meg. :)
7/12 anonim válasza:
Csire / pulya mell, vagy karaj / comb.
8/12 anonim válasza:
Én karajjal szoktam sokkal ízesebb mint a csirke. Am csináld oannal amien húst szeretsz. A lényeg h ne legyen kovér, porcos
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. dec. 6. 17:43
10/12 anonim válasza:
Szintén csirke mell!
(Viszont az igazi az bárányból készül és tök édes az íze, nem a pita belsejébe teszik hanem rá és úgy tekerik össze!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!