Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most komolyan, ha nem szerzek...

Most komolyan, ha nem szerzek diplomát, eláshatom magam?

Figyelt kérdés
Én nem így gondolom de érdekelne mások véleménye
2011. dec. 8. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan: ha nem szerzel piacképes tudást, eláshatod magad. Hogy ezt a tudást egyetemen, okj-n, netán autodidakta szerzed meg, az lényegtelen.
2011. dec. 8. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek az első válaszolóval!
2011. dec. 8. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a diploma a fontos, hanem a valódi tudás! Mindegy hogy azt hogyan szerzed meg! Én programozó vagyok és nincsen diplomám, mindent autodidakta módon tanultam meg, csak egy OKJ-s papírom van, mellette 2 nyelven folyékonyan beszélek(angol, francia) és még a mai rossz magyar helyzetben is oda megyek dolgozni ahova akarok, mert rengeteg a kereslet a tudásomra. Sok ismerősöm pedig csodálkozik, hogy diplomájuk ellenére nem kellenek sehova, vagy csak gyárakba vagy a mekibe.
2011. dec. 8. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
többdiplomás emberként állítom neked, hogy egy jó szakmunkásképzővel többre mentem volna, pedig nem szar diplomáim vannak, csak nő vagyok és azt nem csípik az én szakmámban - de egy diplomának is jó alapja egy szakma
2011. dec. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!