Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomásan ott fogok betanítot...

Diplomásan ott fogok betanított munkásként dolgozni, ahol pár ismerősöm tanfolyammal az irodán dupla annyiért. Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

a nem szakmai minimálbérért 100%-ot kell teljesíteni, különben azt a 60.900-at sem adják meg!

két ismerősöm(egyiknek sincs diplomája)nem tudnak betenni irodába, vagy hasonló.

ez olyan cikis nekem.

milyen gondolatoktól tudnám magam jobban érezni?

hogy

2011. dec. 8. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne ezen gondolkozz. Fogd fel úgy, hogy ez csak átmeneti munka és keress mellette mást.
2011. dec. 8. 13:59
 2/11 A kérdező kommentje:

igen, eddig ez megvan.

próbálom magamban is erősíteni

köszi, hogy megírtad, hogy így látod.

most vagyok életem legalsó pontján. illetve majdnem a legalsón, mert a legalsó, ha ez sincs.

2011. dec. 8. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugy allj hozza, a tisztesseges munka sosem szegyen. Penz meg kell es most ezt dobta a gep.
2011. dec. 9. 04:41
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Két évig utcát söpörtem.Gyűlöltem,mert lenéztek,volt,hogy szó szerint leköptek.

Gondolhatod.Érettségivel,hivatásos jogsival,gyakorlattal,nyelvvizsgával,szakmával.De nem vettek fel sehova,a pénz meg kellett(hiteles volt a házam).

Aztán eladtam a házat,vettem másikat máshol,messzebb az eddigi lakóhelyemtől.Immár hitel nélkül,boldogan élek,otthagytam az utcai munkát és találtam a végzettségemnek megfelelőt.

Nagyon rosszul éreztem magam amiatt,hogy szemetet kell szednem közterületen meg sepregetni,mint valami közmunkásnak.Nekem akkor az volt a legalja.Nem nézem le azokat az embereket,mert én is csináltam,de nekem undorító volt és sokszor mentem hányingerrel dolgozni.De a pénz kellett,megpróbáltam arra gondolni,hogy lesz ez jobb is.A végén már nyugtatóval indultam el otthonról...

De tényleg lett jobb.

Ezzel csak azt akartam mondani,hogy lehetett volna rosszabb is,mint például viszi a bank az én meg apukám házát is(jelzálog miatt,pedig nem volt nagy,összesen 40 négyzetméter).

Sok erőt és folyamatosan keress,fogsz találni egyszer(még ha sokára is) másikat.

2011. dec. 9. 11:57
 5/11 anonim válasza:

Én is azt mondom, hogy keresgélj közben, ez az egy éltet engem is. Ugyanakkor én is nagyon le vagyok törve.

Én hétfőn kezdek az önkormányzatnál közmunkásként. Amúgy kertész-technikus, kertészmérnök és agrár-mérnöktanár a végzettségem. Napi 8 órában 47 000 Ft-t kapok kézhez majd. Férfi létem ellenére mondanom sem kell, de elsírtam magam.

Amúgy sosem vágytam vezető pozícióra, nyakkendős állásra, csak arra, hogy azt csinálhassam, amit évekig tanultam.Szeretek a szabadban dolgozni, hiszen a kertész szakma erről szól. Csak a szégyent nehéz viselni, hogy nem tudtam elhelyezkedni és ennyit keresek majd. Én falun lakom, itt az embert ismerik, ezért is nehéz.

Hát kitartást Neked is és boldogabb új évet!

34F

2011. dec. 9. 13:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatásokat

és mindenkinek felfelé ívelő karriert kívánok,(illetve további sikereket)ha már a poklok poklát is járjuk most.

lelkileg valóban megviseli az embert.

2011. dec. 9. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Vannak diplomások, akik az utcát söprik. Annyira nem lehet olyan rossz ez a munka!
2011. dec. 11. 12:26
 8/11 A kérdező kommentje:

nem a munkával van problémám, hanem hogy ismerőseim diploma nélkül ugyanott dolgoznak az irodákon, ráadásul ebből az egyik vezető beosztásban.

Szóval a saját ismerőseim szemében leszek olyan szánalmas, hogy nagyon.

2011. dec. 11. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekik szerencséjük volt, neked nem. De akkor nem barát, ha e miatt lenéz, ha meg csak egy ismerős, akkor ne foglalkozz vele.
2011. dec. 12. 14:16
 10/11 anonim válasza:

részletek a kérdező írásából:

"Diplomásan ott fogok betanított munkásként dolgozni,

ahol pár ismerősöm tanfolyammal az irodán dupla annyiért."

"nem a munkával van problémám, hanem hogy ismerőseim

diploma nélkül ugyanott dolgoznak az irodákon,

ráadásul ebből az egyik vezető beosztásban.

Szóval a saját ismerőseim szemében leszek olyan szánalmas, hogy nagyon."

annakidején, nem is olyan régen, 1945 (illetve 1949 után)

állítólag, tízezrek (vagy százezrek) kerültek ilyen helyzetbe.

ezekről a dolgokról nem hallottál?

a szüleid nem meséltek ilyenekről?

esetleg, észre sem vették?

a szüleid mit csináltak 40 éven át?

építették a rendszert?

2014. jan. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!