Diplomásan is vállalnátok végzettséget nem igénylő munkát?
Noha nekem csak gimnáziumi érettségim van és OKJ-s szakmám, mégis arra kényszerülök immár másodszor, hogy gyárba menjek dolgozni, ahol az alapkövetelmény az általános iskola elvégzése.
A pénz nem minden, én muszájból megyek, mert más lehetőségem nincs.
Ha lenne más lehetőség amit élvezek, keressek bár kevesebbet, biztos azt választanám.
Viszont te azt írok, a jelenlegi helyed sem szereted, így más a helyzet.
Viszont az is lehetőség, hogy maradsz a mostani helyeden és tovább keresel, hátha később találsz olyan állást amit élvezel és/vagy többet fizet.
Mert a gyári munka nem való mindenkinek.
Én már előre tudom, hogy nem leszek ott sokáig.
kicsit olyan, mint az iskola, vagy a börtön lehet ilyen, a gyengébbet azonnal kicsinálják, én pl. elég érzékeny ember vagyok, nem szeretem a konfliktusokat, durvaságot is és ha ezt megérzik, egyből rádszálnak.
Én nem mennék. A párom csinálta egy darabig, nincs is diplomája, csak technikumot végzett. Na amint megtudták a munkatársai, folyamatosan őt szívatták. Persze a nyolcáltalánosos fejükben ez volt a szórakozás non plus ultrája.
A párom kibírta egy darabig, de mellette folyamatosan állást keresett. Amiket elmondott, az alapján én már az első nap sírógörcsöt kaptam volna (igaz, ezek férfiak voltak, a nők talán mások - de általában kegyetlenebbek).
Ráadásul nem a plusz 30 ezer fogja megalapozni az életedet. Akkor már többet érsz azzal, ha csinálod a jelenlegi munkád és mellette nekiülsz és megtanulsz 1-2 nyelvet. Az internet tele van oktatóanyagokkal, videókkal, szóval ma már ez nem gond, csak önfegyelem kérdése. És így egész életedben sokkal jobban fogsz keresni és biztosabb lesz az állásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!