Ti mit tennétek, ha folyton hazudozna a főnökötök?
Négy éve dolgozunk együtt, nem kis időbe telt, míg kiismertem, de többször hazudott, nemcsak hivatalos, de magánügyekben is és mindenkinek.
Most nagyon bekattantam rá, mert pár hete behívott, hogy elintézett nekem egy kis különpénzt. Azóta semmi sem történt, többször is rákérdeztem, hogy hol tart az ügy. Ő folyton hárított, mindig valakire kente a dolgot, hogy annak a bizonyos embernek áll az asztalán. Most máshol rákérdeztem, s nem is tudtak erről az egészről, amit ígért. Most éppen szabin van két napig - szerencsére, mert most hirtelen felindulásból lehet, hogy olyat tettem volna, amit később megbánok -, de mit csináljak, ha visszajön? Tegyek úgy, mintha nem tudnék semmiről? Tegyem szóvá? Szembesítem az újabb hazugságával? Undorító, amit művel, de mit lehet ilyenkor csinálni? Nem is értem, hogy miért kellett a mézesmadzagot elhúzni az orrom előtt, hiszen úgyis előbb-utóbb kiderül, hogy nem igaz.
Egyébként közszférában dolgozom, ismét leépítések előtt állunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!