Diákmunkát válalltam, a tescoba vagyok pénztáros. Nem tudom mit csináljak?
Hány éves vagy ?
Nyugi ezt nem csak a diákokkal csinálják és nem csak a pénztárosoknál. Sajnos idő amig betanulsz addig kénytelen vagy lenyelni a basztatást. Én reptéri checkinben dolgoztam ott is ugyanez volt.
Nem tudom hány éves vagy viszont a pénztárosság hatalmas feleősség, én a helyedben jól megggondolnám.
Mind anyagi mind minden értelemben
Szerintem Te vagy az akinek fontolora kell venni, hogy fontos neked ez a munka vagy keresel inkább másikat.
Természetesen erről Te nem tehetsz és bizony az élet ilyen vagy tanulsz és Te dirigálsz vagy lenyeled az igazságtalul ért vádakat.
Szerintem keres másik munkát,ez így tulzavaros ne hogy a késöbbiekben még rád kenjenek v.mit.
Minden jót.
Azt hogy érted hogy érted hogy 1e ft alatt meg nem ad le a bankkártya?
Én amúgy azt javaslom, hogy tegyél még egy két nap próbát hátha belejössz. De ha nem megy akkor inkább menjél kőműves mellé segédmunkásnak. Igaz az fizikailag nehéz, de a pénztárosság meg máshogy nehéz, pláne hogy nem is tanítottak meg rendesen.
Igazából én soha nem értettem hogy miért a dolgozónak kell rendes állásában a saját kasszájával, saját felelősségével betanítania az új emberkét, vagy új diákot.
ott az osztályvezető, álljon oda és mutassa meg hogy is kell. Na ha utána nem tudod megértem hogy lecsesz, na de így. Aki meg munkaidőben van ott pénztáros nem feladata a betanítás.
De amúgy igazából lehettek volna veled rendesebbek az is igaz.
Én amúgy más üzletláncnál voltam pénztáros, de ha jöttek tanulók akkor én mindig próbáltam korrekt lenni és jól betanítani őket. És minden praktikát, apró dolgok elmondani nekik. Volt akinek sok is volt, leírta, mert egyszerre sok volt neki, de ahogy csinálta már látta hogy jönnek azok maguktól.
Akik kikerültek a kezem alól azok jó pénztárosok lettek általában.
Hát kívánom neked hogy kibírd, aztán ha megy majd magától könnyebb lesz minden. Persze kicsit monoton munka ez, de sok erőt ad mikor kedves emberek jönnek a sorba és pár kedves szót kapsz tőlük. A másik meg hogy igen nagyon figyelni kell a pénzre mert nagyon rá lehet fázni, de mikor befejez az ember egy napot és nincs hiánya akkor olyan büszkeséggel tudja eltölteni hogy jó pénztáros.
De ezt úgy is csak az érti aki csinálta már. Más úgy is csak lenézi a pénztárosokat! Pedig ha ők nem lennének, nem lenne hova menni vásárolni, illetve a vásároltat kifizetni! Sokat kell bírnia az biztos! Többet bárkinél! Talán!
Úgyhogy kitartás és majd látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!