Megteheti ezt a munkaltato? (szabadsag)
Angliaban dolgozok egy hotelben. 3an vagyunk takaritok, es 2 embert engedett el a fonok decemberben szabira, engem es egy masik csajt.
Szoval a 3. csaj dolgozna akkor 3 hetig egyedul. ( napi 5-6 ora munka, mivel decemberben nincsen itt telthaz)
De most kitalalta, hogy o inkabb keres masik munkahelyet, nem lesz itt decemberben.
Szoval megteheti a fonok, hogy kettonk kozul vkit meg sem enged el szabira?
Én is Angliában élek/dolgozom.Itt is bármikor visszarendelhet a cég ha hiány van a munkánál.
Ha a harmadik csaj kilép akkor 2 dolog történhet..
1.Felvesznek gyorsan valakit a csaj helyére,és ő dolgozik.
2.Valamelyikőtöktől vissza veszik a szabit,és dolgoznia kell.
Velem nyáron csinálták meg..Még januárban kiírattam a nyári szabit (2 hét) mert előre be fizettem egy Olaszországi útra.Januárban még elengedtek,de nyáron annyi melónk lett,hogy törölték a szabimat..Jobban mondva eltolták 3 héttel.Gondolhatod milyen pipa lettem,de nem volt más választásom.Vagy kilépek,vagy tűrök..Tűrtem mert nem könnyű munkát találni itt kint sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!