Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy jusson haza a bébiszitter...

Hogy jusson haza a bébiszitter, ha a szülő (k) késő éjjel ér (nek) haza?

Figyelt kérdés
több helyen is vigyázom gyerekekre. ahol az a bevált,h vmelyik szülő hazavisz kocsival. mivel budapest elég veszélyes tud lenni egy fiatal lánynak így ez nekem megfelelő. ma megyek először egy olyan helyre, ahol egyedülálló a nő, így ő nem tud hazahozni, mert akkor egyedül marad a gyerek. szerintetek ilyenkor nekem szó nélkül el kell fogadnom, h egyedül kell hazajönnöm tömegközlekedéssel 10-11kor, vagy kérhetem, h ha mondjuk 10 után ér haza, akkor hívjon nekem taxit?köszönöm
2011. nov. 17. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Azért gondolom, ha buliba mész el tudod intézni a hazautat... Itt sincs másképp.
2011. nov. 17. 11:50
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Első vagyok, buliból is taxizom. De azért az egészen más.

Bébiszitteltetek már? Tudjátok mennyit kapunk? Nem igazán éri meg, ha még aznap este elviszi a taxi.

2011. nov. 17. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Ad 1. Nem foglalkoztatnék olyan személyt, aki képtelen hazajutni. Eddigi munkáltatóitok marha jó fejek lehettek, ha hazafuvaroztak. Nem véletlenül bébiszitterrel oldja meg és nem egy rokonhoz viszi a kölköt. Örüljetek neki, hogy foglalkoztatnak, és nem egy rokont kérnek meg, hogy vigyázzon a kicsire.

(ugyanis olcsóbb lenne, vagyis csak a benzinpénzt kell állniuk, a Ti órabéreteket nem)

Ad2. A buli nem más, ugyanis onnan is haza kell jutni. Amúgy meg, meg lehet kérni valakit, hogy jöjjön elétek 10 után (szobatárs stb)

2011. nov. 17. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes kérdés. Én gimiben rendszeresen jártam haza Pesten 10-11kor (ilyen ez a popszakma :) ), és semmi bajom nem lett. Sőt sokan mászkálnak még olyankor. Szóval elviekben nem értem, miért kéne taxiznod, én a nyugatit sem találom veszélyesnek. Plusz este tele van minden rendőrrel.

Másrészről viszont ha nem akarsz bkv-zni, akkor attól még megkérdezheted az anyukát, hogy kifizeti-e neked a taxit, legfeljebb nemet mond.

2011. nov. 17. 16:13
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Látszik, h akik annyira lehurrogtak, még sosem dolgoztak bébiszitterként. Úgy fogják fel ezt a munkát , mintha én ott egy cseléd lennék, aki örüljön h elédobják ezt azt alantas munkát. Örülök, h nem a ti alkalmazottatok vagyok, hanem olyan embereké, akik megbecsülik a munkámat. Ők hálásak, h kevés pénzért rám bízhatják a gyerekeiket, és jut egy kis idejük egymásra a házastársukkal, egyedülálló szülőknek meg a barátokkal. Megbecsülik a munkámat, nem mint csicskát dolgoztatnak, nekem is hagynak vacsorát és igenis hazavisznek. Ez a munka egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt egyesek elképzelik. És tudjátok miért nem? Mert a te elképzeléseddel ellentétben, nem nekem van szükségem az ő munkájukra, hanem nekik rám, és ezért úgy is bánnak velem, h ne hagyjam ott őket. Örülnek, h találtak vkit akire rá lehet bízni a gyereket. Ezért nem raknak ki az utcára éjjel 11kor h menj amerre akarsz.
2011. nov. 17. 16:42
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Hát, örülhetsz, hogy ilyen "fontos" ember vagy. Csak egy icipicit vagy fellengzős és nagyképü :)
2011. nov. 17. 16:48
 17/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagy képű, de olyan besavanyodott emberek írnak lekezelően a munkámról, akik nem tudják, h mi is ez. Csak felvilágosítottam őket. Egyébként meg nem különösebben érdekel h mit gondoltok, mert a munkámmal meg vannak elégedve, tudom h nem divat tisztába lenni az értékeinkkel, de értek a gyerekekhez. Tűnhetek nagyképűnek, de ha ismernél épp az ellenkezőjét gondolnád.
2011. nov. 17. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
jajmár éjjel 11kor... ne legyél már kislány ülj fel szépen egy buszra, azt jónapot.
2011. nov. 17. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
pontosan leírta valaki előttem. aki nem képes elintézni hogy hogy jusson haza arra nem bíznám a gyerekeimet. jah és voltam au-pair és babysitter is még fiatalabb koromban és nem fuvaroztak.
2011. nov. 17. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt ugye tudod, hogy egy csomó olyan is van, akinek nem probléma hazajutni és mindenki pótolható? El vagy te tévedve, neked van szükséged arra, hogy fizessenek, ők válogathatnak, hogy kinek és van olyan, aki haza tud menni siránkozás nélkül.

Ha annyira vágod a témát, meg tudod, hogy nem a barátaid, akkor azt is tudod, hogy onnantól, hogy elvégezted a munkádat semmi közötök egymáshoz és a hazamenetel a te bajod. Ha te félsz, meg nem tudsz, akkor nem kell elvállalni estére a gyerekfelügyeletet van más aki megoldja.

2011. nov. 17. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!