Hogy jusson haza a bébiszitter, ha a szülő (k) késő éjjel ér (nek) haza?
Első vagyok, buliból is taxizom. De azért az egészen más.
Bébiszitteltetek már? Tudjátok mennyit kapunk? Nem igazán éri meg, ha még aznap este elviszi a taxi.
Ad 1. Nem foglalkoztatnék olyan személyt, aki képtelen hazajutni. Eddigi munkáltatóitok marha jó fejek lehettek, ha hazafuvaroztak. Nem véletlenül bébiszitterrel oldja meg és nem egy rokonhoz viszi a kölköt. Örüljetek neki, hogy foglalkoztatnak, és nem egy rokont kérnek meg, hogy vigyázzon a kicsire.
(ugyanis olcsóbb lenne, vagyis csak a benzinpénzt kell állniuk, a Ti órabéreteket nem)
Ad2. A buli nem más, ugyanis onnan is haza kell jutni. Amúgy meg, meg lehet kérni valakit, hogy jöjjön elétek 10 után (szobatárs stb)
Érdekes kérdés. Én gimiben rendszeresen jártam haza Pesten 10-11kor (ilyen ez a popszakma :) ), és semmi bajom nem lett. Sőt sokan mászkálnak még olyankor. Szóval elviekben nem értem, miért kéne taxiznod, én a nyugatit sem találom veszélyesnek. Plusz este tele van minden rendőrrel.
Másrészről viszont ha nem akarsz bkv-zni, akkor attól még megkérdezheted az anyukát, hogy kifizeti-e neked a taxit, legfeljebb nemet mond.
Azért azt ugye tudod, hogy egy csomó olyan is van, akinek nem probléma hazajutni és mindenki pótolható? El vagy te tévedve, neked van szükséged arra, hogy fizessenek, ők válogathatnak, hogy kinek és van olyan, aki haza tud menni siránkozás nélkül.
Ha annyira vágod a témát, meg tudod, hogy nem a barátaid, akkor azt is tudod, hogy onnantól, hogy elvégezted a munkádat semmi közötök egymáshoz és a hazamenetel a te bajod. Ha te félsz, meg nem tudsz, akkor nem kell elvállalni estére a gyerekfelügyeletet van más aki megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!