Az Forever Living Product (FLP) termékek értékesítéséből tényleg gyorsan meg lehet gazdagodni? Vagy ez is csak hülyítés? Mi a tapasztalatotok az MLM-mel kapcsolatban? Főleg olyanok válaszát várnám, akiknek saját tapasztalatuk van a témában.
Te legalább fölvállalod. Van akinek még ez is nehezére esik. Nem is értem miért...
Egyébként, ettől függetlenül az FLP ugyanúgy tarhálós. Csak véletlenszerűen megnéztem az első készítményt, amit az oldal, gondolom véletlenszerűen kidobott. Forever NutraQ10 névre hallgat, és mondanom sem kell pocsék ár/érték aránnyal bír. Meg kell hagyni, hogy a 30 mg Q10 egész emberes mennyiség, de ilyen áron? A sima béres egészségtárból jobban jön ki az ember, pedig az sem épp a túlmért mennyiségeiről híres. A folsav még egész emberes, de a többi hatóanyag csak mutiba jó. És érdekes módon, ez is tartalmaz Kurkuma gyökeret. Az MLM már csak ilyen, sok benne a gyökér.
Köszi az elismerést, én nem is bújkálok, sőt büszkén felvállalom, hogy volna egyéb jövedelmem, de nem tehetem meg az ismerőseimmel, hogy ne segítsek Nekik ha tudok, és ha szeretnék is.
Itt a hangsúly: "Ha Te is akarod". Lui írt is erre egy nagyon szép dalt.
Igen, az flp-s termékekben legalább bevallottan kevés hatóanyag van. Úgy tényleg nincs mibe belekötni. És a sok maszlag, hogy "ezszázszázalékbantermészetes", meg "semmiadalékanyagotnemtartalmaz", de a kedvencem, hogy "deazokasilányvitaminoknemisszívódnakfelbezzegez!". És megy a sok hiszékeny ember, és veszi. Az egyik munkatársam rákérdezett, hogy mit szedek, és hogy mennyire jók, így volt alkalmunk beszélni ezekről. Én szándékosan kerülném ezt a témát, pláne velük, akikről tudom, hogy az flp-nél vásárolnak. Hiába mutattam neki olyan bogyókat, amik AD1 olcsóbbak, AD2 érdemi mennyiségű hatóanyagot tartalmaznak, nem tudott rá mit mondani, nem értette. Két hatóanyag-táblázat, egymásmellé teszed, összenézed. Mit nem lehet ezen érteni? Már majdnem kiabáltam vele, annyira értetlen volt. Azóta is az flp-st veszi, és adja a gyerekeinek.
És igen, az egészség igencsak pénzben mérhető. Feneketlen kút, szinte nincs az a pénz, amit az egészségünkre el ne tudnánk költeni. Ebből kifolyólag az sem mindegy, hogy miért mennyit fizetünk. Pláne ilyen agyonajnározott bóvliért fizetni kisebb vagyont. De egyébként ez az ipar pont erre játszik. És sokan vannak, akik sosem gondolják ezeket a dolgokat végig.
Ezt néztem. És mint írtam, ez véletlenszerű választás volt. Most viszont rákerestem a q10-re a forevernél, és valóban
ez a termék valóban jobb. "És most jön az én hülye agyam."
Mindkét termék 30 darabos kiszerelésben kapható. Az oldalon mindkettő 8.268 Forintba kerül. Az egyikben lényegesen magasabbak a hatóanyag tartalmak. Most magyarázzam tovább, hogy mi ezzel a problémám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!