Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Forever Living Product...

Az Forever Living Product (FLP) termékek értékesítéséből tényleg gyorsan meg lehet gazdagodni? Vagy ez is csak hülyítés? Mi a tapasztalatotok az MLM-mel kapcsolatban? Főleg olyanok válaszát várnám, akiknek saját tapasztalatuk van a témában.

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 19:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/190 anonim ***** válasza:
37%
Na, akkor ehhez már én is hozzászólnék - újból :D Már eleve ahhoz, hogy valaki elkezdjen náluk dolgozni, vagy bármilyen üzleti kapcsolatba kerül a céggel, vásárolnia kell minimum 18 ezer Ft értékben FLP terméket, ugyanis abból fog majd kereskedni. Vegyük azt, hogy a belépéskor mindenki a belépéshez szükséges pénzt fekteti bele, már azzal nyert a cég csak 1 emberen 18 ezer Ft-t kerestek!! Egy emberen! Mennyien vannak a cégben? Még akkor is megéri, ha az újdonsült FLP-s "becsődöl", mert akkor is minimum 18 ezer Ft-t kerestek rajta! Ebben a gazdasági helyzetben például a tapasztalatlanabbakat illetve a tájékozatlanabbakat könnyebben be lehet csábítani a cégbe, talán ezért "szárnyal" az FLP. Ha csak az előző három hónapba csatlakozott hozzátok 50-100 ember Magyarországon, az azt jelenti, hogy a cég keresett minimum 900e - 1,8M Ft-t! Itt azok járnak jól a legjobban, akik már az első 1-2 évben elkezdték ezt.
2012. jan. 16. 14:38
 52/190 anonim ***** válasza:
60%
Ja, nézem, hogy az egyik hozzászólásomban 18€-t írtam... Fáradt voltam, mea culpa :D
2012. jan. 16. 14:39
 53/190 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy oltári nagy baromság amit mondasz... tegyük fel akkor hogy minden évben 10 ember vesz 18 ezerért ... nah akkor az a 10 ember megvette köszöni szépen (mert ügye te azt. mondod hogy egy ember egyszer vesz csak ) na akkor 1. Évben van az a 10 ember de ha a cég növekedik mert ügye nö ekedik és tartjuk a a te gondolat menetedet akkor egyszer újra gerálni kell az elöző év forgalmát azt a 10 embert +a növekedés ami tegyük fel.évi 2 ember akkor a 3. Évben 14 embert kell be szervezni ugyan anni embernek a tehát ez matematikai képtelenség... vannak olyanok is akik egyszer vesznek csak de ők vannak kevesebben viszont vannak olyanok akik rendszeresen vesznek mig vannak akik neki állnak dolgozni is... rem érthetően módon írtam le :D
2012. jan. 16. 15:02
 54/190 anonim ***** válasza:
61%
A magyar helyesírás szabályait figyelembe véve, nem érthető, amit írsz. Legalább olvasnád vissza, vagy kérj meg valakit.
2012. jan. 16. 15:10
 55/190 anonim ***** válasza:
55%
Jó tudom, hogy annak nem felel meg de tiszta fáradt vagyok meg telórol írkálok egy távolsági buszon és így nem egyszerű:))
2012. jan. 16. 15:13
 56/190 anonim ***** válasza:
De csak annyi akar lenni a lényeg, hogy az úgy nem müködne ha lenne x ember a kezdeti belépés óta és ők kergetnék az emberiséget hogy vegyenek meg egy szutykot amit csak egyszer fognak megvenni 18 ezer ft-ért de a cég ennek ellenére növekedne minden évben... a porszívó ügynökségek ezért nem müködnek de ez müködik mert itt nem egyszer vesznek az emberek hanem folyamatosan vásárolnak de tök m1 ha nem akarjátok megérteni nem is fogjátok...
2012. jan. 16. 15:18
 57/190 anonim ***** válasza:
67%
"tegyük fel akkor hogy minden évben 10 ember vesz 18 ezerért" Naaaaaaaaaaaaaaa... :) (látom, én is elég értelmes hozzászólást írtam, szétesett az elmém... :D)
2012. jan. 16. 15:37
 58/190 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként nem azt mondom, hogy senki nem ad el semmit... Például sok színész meg celeb benne van ebben a témában, azok el tudják adni ezeket a termékeket ezekben a berkekben, meg be is csalogatják egymást, nekik megy a téma... Igen, meg sok jogász, meg már menő üzletember csatlakozott ehhez a céghez, de nekik megéri, a kis pénzzel/kapcsolattal rendelkező embereknek pedig nem, és ebből van a több, ha úgy nézzük, hosszútávon itthon a celebek-színészek-jogászok-üzletemberek tartják el az FLP-t, a többi bevétel meg nagyrészt az egyszeri 18 ezer Ft-s belépésekből van.
2012. jan. 16. 15:41
 59/190 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és elfelejtettem említeni az amerikai ingatlan befektetést, jövedelmük legnagyobb részét az ebből befolyó hozam teszi ki.
2012. jan. 16. 15:43
 60/190 anonim ***** válasza:
67%
aha csak tudod mikor egy celeb elmegy valakihez akkor neki azt fogják mondani, hogy jaa neked könnyű mert te celeb vagy egy szart nekik ez miatt sokkal nehezebb ... érdekes ismerősöm év végére összesen kicsivel több mint fél milliót keresett 2 év e foglalkoznak az üzlettel feleségével úgy január vége fele majd ... és ő egy egyszerű maszek boltos megkereste az összes ismerősét és az volt a poén hogy a cégeket akiket ismer egy sem akart csatlakozni szóval ez is hülyeség hogy csak a celebeknek sikerülhet nekik a legnehezebb... az tény, hogy ha tele vagy alapból lóvéval akkor az egy kis előny de nem hatalmas... szóval tök mindegy mit mondasz ... ide csak kitartás kell !!!
2012. jan. 16. 17:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!