Mi a véleményetek a Forever cégről?
A Forever Living Product? Vannak jó termékeik de aranyáron adják, szóval max ajándékba szoktam néha kapni.
A dolgozók meg ugyanolyan ügynökök mint bármelyik hasonló cégnél, csak szerintem egy szemfestéket normális árban könnyebb lehet eladni, mint egy 5000 forintos teát, hiába nagyon finom.
Ez pl nagyon finom:
Viszont még a 360 Forintos Pickwick teát is meggondolom veszek-e, nemhogy ezt..
A volt főnököm felesége ilyeneket árul.
A legtöbb cuccok borzasztó sz@r ízű, de cserébe k*rva drága. Azt nem tudom egészséges-e mert amikor ingyen kínáltak azt is az első korty - falat után udvariasan kivágtam a kukába, olyan rossz ízű vagy büdös volt mindene.
A szuperegészséges izék tényleg sz@rok, az meg kérdéses, hogy hatnak-e valamit. Az előző tea is barátnőm szerint borzasztó, mondjuk ő nem szereti a fahéjat.
Szerintem hasonló minőséget a Rossmannban is lehet kapni, még az olcsóbb gyógybogyók között is.
Ez is olyasmi mint az Amway, ahol egy sz@r/átlag minőségű, hatalmas csomag mosóport 10szeres áron eladnak az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!