Szeretnék üzlettársként beszállni egy bizniszbe! Mire ügyeljek, hogy ne baxanak át? 19 vagyok és 40 millióm van.
Én szeretem a viccet, de ezzel csak magadat égeted. Minden mondatodból le lehet szűrni hogy életedben nem "tőzsdéztél" még.
Álmodozz tovább :)
A shortolást jelenleg az európai uniós tőkepiaci felügyelet kiadott rendelkezés számos országban tíltja.
Tehát, vagy azt sem tudod mit takar ez a szó..
BP-i tőzsde egy kalap...máshol pedig gyakorlatilag tilos. Diák fizuból ez képtelenség..
Ezt az oldalt nem csak hülyék olvassák...
Kerlek nezd el ha helytelen a okfejtese, en forexhez ertek minimalisan.
De ha azt allitod hogy 40 Milliot szereztel otp sortal akkor egy 250 forintos arfolyam csokkenesre volt szukseged es 160 000 darab reszvenyre. Ezt ha 3000 Foritnos aron szamolok 480M forintos toket igenyel ami meg 1:500 toke attetel meleltt is 960 000 Forint(Diak munkaval szep kis ossszeg ezt ossze kaparni). Ebben az esetben csupan 6 foritnyi emelkedes kell ahoz hogy minden penzedet elveitsd. Ennek fenyeben te kepes voltal megfelelo belepesi pontot meghatarozni es nem elvesziteni a penzed. Szerintem ne fektess emmibe 40 Milliot meg tudod fialtaltni eleg hamar hiszen profi trader vagy! Szerintem kereskedj a penz egy reszevel tovabb hiszen profi vagy:)
Persze, persze. Ezért is mondtam hogy írd le az utolsó 5 időpontját. Ha valóban kereskedtél, akkor a kereskedési felületen egyből láthatnád, hogy mikor voltak a pozició nyitások és zárások. De mivel nem tetted, így kitértél a válasz elől :)
Én amúgy azt is kétlem hogy 19 éves vagy. Túl gyerekes a színvonalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!