Mi a véleményetek a Zepter cégről? Átverés? Érdemes beszállni értékesítőnek hozzájuk?
A Bioptron lámpa szerintem az egyedüli termékük, ami valóban jó. Évekkel ezelőtt vettem me, a mai napig nem bánom. Viszont a többi: csodalevegőtisztító, csodafőzőedény, csodaporszívó! Hát nem tudom, én nem venném meg, az biztos. Itt kb. 2-3 hete írtak arról, hogy vannak a Zepter edényeknek koppintott válatozatai, amik ugyanolyan jók, az ára viszont töredéke az eredetinek. Ha tudnám, hol árulják, és mi a neve, valószínűleg megvenném. De 100 ezreket nem adok ki érte.
Az értékesítésbe szerintem most már nem éri meg beszállni, az emberek elszegényedtek, nem tudsz forgalmazni, nincs jutalékod.
Szerintem nem. Mostanában egyre inkább megy az emberek tudatos fogyasztóvá nevelése, ami pont arról szól, hogy ne dőljenek be az ilyeneknek (se). Nálam a 80000 Ft-os palacsintasütő vágta ki a biztosítékot, oké, hogy egész életemben kiszolgál, de ha öt-tíz évente veszek egy sima, amúgy jó minőségűt, sokkal jobban jövök ki anyagilag.
A legkiakasztóbb az volt, hogy a nyugdíjasokat ott biztatták, hogy vegyék meg ezeket a dolgokat, és ajánlgatták nekik a kölcsönöket.
Ja, nem is. A legkiakasztóbb az volt, amikor kértem, hogy töröljék az adataimat az adatbázisukból és ne keressenek többet, rá két hónapra elkezdett hívogatni egy pasi, de nagyon erőszakosan. Nem mondta meg, hogy a zeptertől van, de a cím és a stílus is egyezett. Ha te ilyen munkát képes vagy elvégezni, akkor hajrá...
Ahogy a tobbiek irtak, valoban rengeteg jomodu ismeros kell, hogy megelj belole, enlekul csak ajton kopogtatos ugynok leszel.
A Zeptert en szemely szerint szeretem, vannak edenyeim is, kb 15 evesek, de a mai napig ugy neznek ki, mintha ujak lennenek (pedig mar parszor elejtettem oket), es valoban sokkal gyorsabban, finomabban lehet fozni bennuk. Illetve van porszivom es goztisztitom is, a ketto volt talan 400 ezer negy evvel ezelott. Draga volt, de megerte, egy hibajuk van, hogy mocskos nehezek, tehat emeletes hazban ne is probalkozz veluk (csak ha van bent lift)! Ha bele vagsz, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!