Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zepter...

Mi a véleményetek a Zepter cégről? Átverés? Érdemes beszállni értékesítőnek hozzájuk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:10
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ezek után, tutira otthagyom. Még a zepteres kávét is sajnálják.
2010. júl. 12. 12:00
 32/35 anonim válasza:
91%
Zepterről annyit, hogy nyereménnyel csábítanak, aztán odamész, meghallgatsz egy előadást és sok esetben az a nyereményed, hogy X Ft kedvezménnyel megveheted a Bioptron lápát. Sok esetben a végén még a kedvezmény sem annyi, amennyi. Komolytalan, gerinctelen banda, saját magukat égetik ezekkel a húzásokkal. Álláshirdetéseket adnak fel és konkrétan az ember pofájába hazudnak. Ők maguk írják le, hogy nem ügynöki munka és nem vállalkozóként kell csinálni. Azt nem mondja, hogy alkalmazottként, csak azt, hogy nem vállalkozóként. Ügyes kis csúsztatás... Megtévesztés... A legszebb az egészben, hogy a kedves kollégák nem adják ám a nevüket ezekhez a dolgokhoz. Beregisztrál egy freemail-es email címet, ahol névnek meg van adva Kiss Bernadett és Juhász Szabinaként írja alá. Szánalmas, beteg banda!
2011. márc. 11. 14:59
 33/35 anonim válasza:
100%

Köztörvényes bűnözők és szélhámosok, hiszékeny emberek átveréséből élnek.

A tulajdonosi kör egyébként nem szerb, csak szerbiai zsid0.

2012. nov. 9. 00:37
 34/35 anonim válasza:
100%
roha...dék kis g@cik!!!
2013. jan. 11. 17:28
 35/35 anonim válasza:

Én 4 évig dolgoztam értékesítőként a Zepternél, és egész jól megéltem belőle. És mielőtt jönne a sárdobálás: Nem tukmáltam, nem mondtam valótlanságokat, hanem kifejezetten igényes embereket kerestem meg, akik megértették a mondanivalómat, és ki tudták fizetni a termékeket! (Eladásaim több, mint felét azonnal fizető ügyfelek tették ki)

Nem az az egyetlen megoldás, hogy időseknek próbáljátok elsózni termékeket :)

2014. ápr. 23. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!