Mi a véleményetek a Zepter cégről? Átverés? Érdemes beszállni értékesítőnek hozzájuk?
Tudok olyan nénikről akiknek nemis tudom hogy sikerült összehozni a hitelt mert olyan öregek és persze később beleroppantak. Szörnyű látni amikor értetlenkednek hogy mi lesz velük. Iszonyatos gyomor kell ehez a szemétséghez bárcsak hozzám kopognának be ilyennel túszul is ejteném de minimum leordítanám a fejét.
Amúgy egy elgondolkodtató adat: több ezer éve élünk ceptermarhaság nélkül.
19:37 Az utolsó mondatoddal nagyon mellélőttél. Az emberiség sokszázezer éven keresztül megvolt számítógép, telefon, tusfürdő, hajsampon, fogkrém, mosószer, elektromos áram vagy vezetékes víz nélkül is. Mellesleg nem hirdetik azt, hogy a termékeik a háztartás nélkülözhetetlen részei lennének.
Ellenszenves cég, de nem azok miatt, amiket írtál.
Az én szüleimet is jól átvágták. Beették, hogy 800 ezer Ft helyett csak 400 e Ft, ezért megvették részletre. Jó nagy átverés.
Úgy tudom, hogy kötelesek 2 héten belül visszavenni, erre jogszabályok vannak!
Én Zepter "értékesítő" vagyok, kemény 2 hónapja. Bioptron lámpát árulok. Gondoltam megpróbálom, ha nem jön be, abbahagyom a munkát. A lámpáról jó tapasztalatok vannak, így az nem átverés!!!
De, 2 hónapja nem kaptam fizetést és természetesen az eladás marha nehéz. Egy eladásom volt és még arra sem kaptam meg a jutalékot. De vegyek egy céges telefont, mert azzal olcsóbban beszélek, mert valóban egész nap telefonálni kell, hogy legyen forgalmad. Szóval a számlám 5300 Ft volt. Most ott tartok, hogy 2 napot adok magamnak és utána otthagyom. Gyesen vagyok, így ennyi pénzt otthon ülve is megkapok. / mert ugye semmit nem kaptam/ Egy munkatársam egy hónapra 3000!!! Ft jutalékot kapott!! ....
Hát a leglényege az egésznek az, hogy jók a termékek, de a mai átlagembernek megfizethetetlenek. Mégis "finoman" rá akarnak beszélni a vásárlásra, és egy termékbemutató után szinte lelkiismeretfurdalással jössz el, mert nem vettél semmit.
Úgy 8-9 éve voltam először bemutatón. Metrókijáratnál egy röpke kérdőív, aztán meghívás a bemutatóra. Hozzáteszem, akkor már kb. 1 éve szándékomban állt megvenni a lámpát, így el is mentem. A bemutatóra ígért ajándék fele annyi volt, mint ahányan a teremben voltunk, így többek között nekem sem jutott. A lámpát megvettem, tisztában voltam az árával, valóban akkor akcióban volt. A forgalmazó, aki akkor még kezdő volt, megkért, hogy hozzak össze egy pár embert a lakásomon, tartana egy bemutatót, mikor kihozza a lámpát, mert természetesen nem kaptam meg egyből. Megígérte, hogy a lemaradt ajándékkal érkezik. No, én összehívtam pár ismerőst, szomszédot, megtörtént a bemutató, átvettem a lámpát, és kiderült, az ajándékot elfelejtette. Akkor a katalógusból kiválaszthattam 2 bemutatós ajándékot, felírta, és ígérte, hogy telefonon értesít. Azóta hív, azóta kapom a 2 ajándékot.
Nem anyagiasságból, kapzsiságból ered az ellenszenvem, hanem abból, hogy egy ekkora cég ilyet piti ígéretet sem tart be. Meghívnak 20 embert, 10-nek jut ajándék. Nem, mintha azért mentem volna, de akkor is rosszul esett. Aztán kiderült, hogy vannak megrögzött bemutatóra járók, akik lecsapnak az ajándékra, mert csak azért mennek el.
Én meg jóhiszeműen segítettem a kezdő forgalmazónak, mert tudtam, jutalékban dolgoznak, cserébe annyit nem kaptam, hogy bocsi, nincs készlet, kiléptem, befejeztem, semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!