Mennyi a havi nettó fizetésed?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyiből élenk meg az emberek Magyarországon.2011. nov. 12. 12:43
12/19 anonim válasza:
63 000 nettó!!!!
Egy kórházban dolgozom.
13/19 anonim válasza:
de le lettem pontozva... :) a sárga irigység :)
14/19 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le, csak azt aki bruttóban írta, pedig nettót írtam ki. Senkire nem vagyok irigy, aki ennyit keres azzal más gondok vannak! :)
2011. nov. 14. 20:32
15/19 anonim válasza:
Melyik bimbó mondta azt, hogy a többség 100 ezer felett keres? Az alkalmazotti munkaviszonyban dolgozó emberek körülbelül 25-30 százaléka visz haza többet. Csak úgy poénból megemlítek néhány területet ahol rengetegen dolgoznak általában 70-100 ezer közötti gázsiért.
-pénztáros
-eladó-árufeltöltő
-betanított munkás
-szakmunkások jó része
-vagyonőr
-takarító
-tanár
-adminisztrációs munkatárs
-bkv, máv dolgozók
16/19 Judit34 válasza:
előző hsz-re:
tökéletesen igazad van! (sajnos)
az átlag 60-80 nettó, plusz a zsebbe (ami 40-nél nemigen több) tehát kb 100-120, max 130 az átlag, ott ahol lehet "zsebezni".
17/19 anonim válasza:
# 14/16-nak: A BKV-nál az átlagkereset nettó 202ezer!!! Bocs.
18/19 Judit34 válasza:
előznek:
ja, mert a vezérigazgató (és közvetlen mtársai) 1 milcsijét is beleszámolták....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!