Mi az az Au Pair?
09.37-es!
És mivel érték el, hogy nem akartál tovább náluk dolgozni? Miket csináltak? Hogy volt a szabadnappal?
hát röviden azzal hogy délután tudtam meg hogy aznap szabadnapos lettem volna csak jaj le kellett vágni a füvet aztán cipőt kellett venni a gyereknek... ilyesmik és délután benyögte hogy akkor most elmész valahová mondom miért? merhogy ma írtam be szabadnapot ... hát baromijó!
nem voltam nagyon menős elég drága a metro napijegy - úgy érdemes hogy reggel mész este jösz-
nyelviskolába kötelező járni volt hogy nem jutottam el mert szabadnapot kértem arra a napra és mégse kaptam meg pedig otthon volt mindkét szülő.
aztán amikor tényleg elváltak apuka költözködött és a láthatás úgy törtét hogy amikor Ő gondolt egyet jött én menjek ahová tetszik és mesét néztek egész nap még enni is csak gabonapelyhet kapott a kislány egész nap mert azt nem kell főzni . délután amikor hazaértem a városkából - messzebbre nem mentem pár órára- még mindig pizsamában volt a gyerek .. ilyesmik .
ez nem volt fair.
aztán úgy döntött a nő hogy mivel neki nincs partnere ezért én kisérgessem a falunapra .. itt sokalltam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!