Mi az az Au Pair?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 09:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

09.37-es!

És mivel érték el, hogy nem akartál tovább náluk dolgozni? Miket csináltak? Hogy volt a szabadnappal?

2011. okt. 27. 10:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

hát röviden azzal hogy délután tudtam meg hogy aznap szabadnapos lettem volna csak jaj le kellett vágni a füvet aztán cipőt kellett venni a gyereknek... ilyesmik és délután benyögte hogy akkor most elmész valahová mondom miért? merhogy ma írtam be szabadnapot ... hát baromijó!

nem voltam nagyon menős elég drága a metro napijegy - úgy érdemes hogy reggel mész este jösz-

nyelviskolába kötelező járni volt hogy nem jutottam el mert szabadnapot kértem arra a napra és mégse kaptam meg pedig otthon volt mindkét szülő.

aztán amikor tényleg elváltak apuka költözködött és a láthatás úgy törtét hogy amikor Ő gondolt egyet jött én menjek ahová tetszik és mesét néztek egész nap még enni is csak gabonapelyhet kapott a kislány egész nap mert azt nem kell főzni . délután amikor hazaértem a városkából - messzebbre nem mentem pár órára- még mindig pizsamában volt a gyerek .. ilyesmik .

ez nem volt fair.

aztán úgy döntött a nő hogy mivel neki nincs partnere ezért én kisérgessem a falunapra .. itt sokalltam be.

2011. okt. 27. 10:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Ez elég gáz dolog! Angliában voltál, ha jól értettem! Egyébként, legalább jól megfizettek?
2011. okt. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!