Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Au-pair tapasztalatok?

Au-pair tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Németországba vagy Ausztriába szeretnék menni au-pairnek.

Kérlek írjátok le a tapasztalatotokat és azt, hogy melyik cégen keresztül mentetek! Félek, hogy átverhetnek, ezért megbízható céget keresek...

2011. júl. 13. 11:53
 1/1 anonim válasza:

Én Németországban vagyok Au Pair! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, ez életem egyik legnagyobb kalandja, de sajnos hamarosan már utazom haza, mert lejár az egy évem.

A kijutáshoz vagy a következő weblapot: aupair-world.net vagy egy német céget tudok ajánlani, a Familien Service-t. Engem a családom jelentett ide be, megbízható, jó cég, aki folyamatosan kapcsolatban van veled és havonta kirándulásokat rendez, legalábbis Düsseldorfban.

Az biztos, ha a düsseldorfi irodával felveszed a kapcsolatot, akkor ők biztos segítenek neked, de szerintem mindegy melyik fiókjához fordulsz. Csak azt kell eldöntened, hogy hová akarsz menni. És szerintem itt nem is kell fizetned, mert majd a családok fognak utánad, inkább örülni fognak, hogy van még egy jelölt, mert itt (Ddorfban) kevés jelentkező van, és több család.

A következő linken eléred az elérhetőségeiket: [link]

Küldj egy e-mailt, hogy mit szeretnél és biztos válaszolnak neked és elmondják a további teendőket. Ha nagyon érdekel, akkor a düsseldorfi közvetlen au pair-ekkel foglalkozó személy közvetlen e-mail címét meg tudom adni privát üzenetben.

Egy hátránya van ennek a cégnek, mindent tényleg németül kell elintézned, nem tudom milyen szinten vagy, de ha ez nem akadály, akkor felesleges magyar céget keresned, ahol fizethetsz is, aztán utána semmit nem hallasz felőle.

2011. júl. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!