Mi az az Au Pair?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 09:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

09.27-es vagyok.

a 09.21-es kedves válaszolóra gondoltam .

és valóban saját szobát kell kapnia én is kaptam és nagyobb volt a szobám mint a család gyerekének a szobája.

feladat még: nursery-be előkészítőbe vinni a kicsit el is hozni onnan , nem kell hogy jogsija legyen pl. külföldön sokszor nem tudnak autót adni nekik .

azok a családok alkalmaznak au pairt akik olyan életvitelt folytatnak hogy nincs garancia arra hogy időben hazaérnek ..

én egy mentőtiszt anyukánál és tüzoltó apukánál voltam au pair és meg tudtak fizetni.

az élelmet biztosítják de ha pl. mást szeretnék mint amit ők vesznek maguknak azt magamnak biztosítottam.

2011. okt. 27. 09:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nonstop a családdal van, bár az tény, hogy az au pairnak is van munkaideje, a szerződésben is benne kell lennie, hogy napi hány órát dolgozik. Ha a ledolgozta a napi kötelező óráit, akkor elméletileg onnantól kezdve szabadideje van. Plusz neki is van szabadnapja.
2011. okt. 27. 09:31
 13/23 anonim ***** válasza:
au pair szeretnél lenni egyébként???
2011. okt. 27. 09:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem, csak érdekel a dolog! :)
2011. okt. 27. 09:33
 15/23 anonim ***** válasza:

09-31. re reagálva.:

nos ezt papiron nem írják le általában ..

megbeszélés tárgyát képezi csak úgy mint a nevelési elvek.

de!

az au pair akkorse keverhet le egy fülest a gyereknek ha a szülők amúgy ezt az elvet követik .

itt visszás...

sok minden rögzítve van de csak a szülők emberségén múlik hogy nem délután kettőkor tudod meg hogy aznap szabadnapod volt.. v. lett volna mint ahogy nálunk volt és haza is jöttem mert nem voltak fair hozzáállásilag.

a másik amin meg szokott bukni a beilleszkedés meg az egész az az hogy egész sor dolgot meg kell beszélni a családdal de a legfontosabb hogy a profil amit adnak magukról - és tőled is kérnek- abban nem szabad hazudni

én akiknél voltam azt írták magukról hogy sokat vannak a szabad levegőn és sétálnak sportolnak meg szeretik egymást.

rá egy hónapra mentem ki a válást már beadták és ha ki akartam vinni a gyereket a parkba ferde szemmel néztek rám.

hát ilyenek ... semmire sincs garancia.

amit viszont mindenkinek ajánlok : olyan helyre ne is menjen ahol sok v. legalább egy magyar is van mert a nyelvet nem tudja megtanulni .. és itt jön a köv. hogy valamennyire azért kell tudni a nyelvet hisz beszélgetni kell sokmindenről.

2011. okt. 27. 09:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

aki azt írta hogy szinte családtag az is nagyon igaz pl. elviszik nyaralni is ha a család is megy.

sok előnye van amúgy én nagyon szerettem, engem is szerettek a gyerek is megkedvelt gyorsan de sajnos a szülők hozzáállásán bukott meg a dolog konzultáltam az angol ügynökkel és ő is megértette hogy el kívánom hagyni ezt a családot. 8 hónap után hazajöttem bár az ügynököm kint akart tartani .. hogy keressen másik családot.

ez az ügynök duma nem flancolás Ő azért van hogy a két fél érdekeit összehangolja és tényleg ÜGYnök .

2011. okt. 27. 09:42
 17/23 A kérdező kommentje:

09.37-es!

Te hol au pair-kedtél?

2011. okt. 27. 09:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én babysitterként dolgoztam.3 kis gyerekre vigyáztam.Nem a családdal éltem,hanem én mentem oda minden nap reggel 9-re a lakáshoz,és este 5-ig voltam a gyerekekkel.

A feladatom csak annyi volt hogy vigyázzak a kicsikre,játsszam velük,(reggelit kaptak) így csak ebédet,és uzsonnát kellett adnom nekik) Ebéd után alvás nekik.De nem főztem,nem takarítottam.Csak a gyerekekre vigyáztam.1 órára 10 fontot kaptam.

Később egy másik család kérte hogy au-pairként dolgozzam náluk,de nem vállaltam,mert nem akartam hozzájuk költözni(van külön bérelt lakásom) és az új családnál kellett volna takarítani,mosni,vasalni..

2011. okt. 27. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Iver Heath -ben - észak nyugat ra Londontól metroval elérhető.
2011. okt. 27. 09:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ha a gyakorlatban nem minden úgy néz ki, ahogy leírtam, én egyelőre csak utánaolvastam a dolgoknak :) De én egy kicsit a másik "oldalról" írok, mert én szeretnék majd au pairt felvenni, ha külföldre költözünk. Én nagyon szeretném, ha jól érezné magát nálunk, és semmi esetre sem szeretném a szabadidejét megrövidíteni (nyilván ha olyan eset áll fenn, hogy hazafelé menet a fejemre esik egy tégla, és épp öltögetik össze a fejem, akkor hiába volt megbeszélve, hogy ötkor otthon vagyok, és mehet ahova szeretne, nyilván elvárom, hogy várjon meg, de normál esetben mindenképpen szem előtt fogom tartani, hogy miben állapodtunk meg). Na meg én úgy állok hozzá a dologhoz, hogy nem csicskást, és nem rabszolgát szeretnék :) Elég szégyen, hogy sokan másként gondolkodnak erről.
2011. okt. 27. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!