Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó százezer forint jó...

Havi nettó százezer forint jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 19:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%
Semmi bajom sem veled, sem a közgazdászokkal, jogászokkal, stb. Annyi az egész hogy amit én csinálok abba belebukna minden ember, mert ezek a dolgok nem diploma függők, ezek csak úgy jönnek az ember agyából. Ezt nem lehet tanulni, ezt érezni kell. Az én kezemből ezt csak úgy tudná kivenni valaki, ha én adnám oda. Megnézném, azokat a technológiákat ki tudná utánam csinálni, ki tudná az implantátumokat cirkon-oxid felhasználásával megfelelő keménységűvé formálni. Eddig a világon ez még nem sikerült senkinek, gyenge kínai próbálkozások voltak csak. Úgyhogy igen rövid idő alatt be is lehetne zárni a kapukat. Dolgozni pedig olyan embereket veszek fel, akikről tudom hogy mire képesek az adott témában. Teljesen mindegy hogy diplomás vagy nem diplomás. Tudod, az elmúlt több mint 20 év alatt még senki nem állt elő ötletekkel, mert mindenki tudja hogy nincs olyan ezen a téren amit ne én tudnék a legjobban megcsinálni. Akár még jogászt is felveszek ha úgy adódna, az általam tervezett gépsorokon végül is bárki meg tud nyomni két-három gombot a sorozatgyártáshoz. Ezt most ne vedd sértésnek, nem annak szántam. Nekem főleg szerszámkészítő mesterekre van szükségem, mert a terveimet nagyon precízen kell megcsinálni, hogy az éppen aktuális termék tökéletes legyen. A többit meg más is megcsinálja, legyen a végzettsége bármi, kivéve az irodai dolgozókat, akik a papírmunkákkal, könyveléssel, a szállítás pontosságával foglalkoznak. Idegen nyelvet meg én is beszélek összesen négyet, mivel a tárgyalásokon nem árt ha az ember ezt is tudja. Remélem, tényleg nem volt sértő a válaszom.
2011. okt. 24. 01:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Azért az biztos nagyon fárasztó, ha valaki ilyen zseni. :)

De ha tényleg így van, le a kalappal.

2011. okt. 24. 09:50
 23/23 anonim ***** válasza:

feldobtátok a napomat :)

az ország mely részén vagy megtalálható? Ha van felvétel, kérlek szólj, szívesen dolgoznék nálad - ha nem zavar, hogy nő vagyok

26/N

2011. okt. 24. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!