Miből lehetne egy kis mellékkeresetem?
Figyelt kérdés
20 éves diák lány vagyok, angolul, németül, franciául beszélek. Szeretnék valamit dolgozni, h pénzt kaphassak érte, de azt látom, h tele van a net hirdetéssel h dolgoznának az emberek, és kevés a munka. Van valakinek esetleg konkrét ötlete h HOL keressek? Szívesen vigyáznék gyerekekre, korrepetálnék, hasznosítanám a nyelvtudásom de nem tudom hol találnék embert, akinek szüksége van rám. Köszönöm2011. okt. 16. 18:24
1/3 anonim válasza:
Szia!
Írod, hogy diák vagy, akkor próbálkozz diákmunkaközvetítőknél, hátha van valamilyen meló, mág ha nem is a nyelvismeretben jűártas embereket keresnek valahova, hanem pl.: árufeltöltő vagy ehhez hasonlót azt is érdemes elvállalni, hiszen az is munka azért is pénz jár. :)
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Ha van mindhárom nyelvből nyelvvizsgád is akkor a gazdasági nagy cégektől kezdve bárhol találnál....
3/3 A kérdező kommentje:
van mindháromból középfokú. De csak érettségim van, mert egyetemista vagyok, és így nem is lenne annyi időm h napi 8 órát dolgozzak
2011. okt. 16. 18:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!