Mit gondoltok? Valós távmunka lehet? Régi iratok digitalizálására jelentkeztem. Találkozott már valaki ezzel a munkával?
Figyelt kérdés
Fizetés: 1 raklap (iratok kartondobozokban vannak) elkészítéséért 8-10 ezer Ft-ot lehet keresni
Készpénzben, elszállításkor fizetünk. Nem bejelentett munka, számlát, semmit nem adunk.
Az első szállítási költség beugrót péntekig kellene postai úton eljuttatni hozzám!
A pénzt nem utalványon, nem bankszámlaszámra hanem normál borítékban kell feladni majd az alábbi címre.
Feladónak az azonosítószámát kell a borítékra írni, semmiképp sem nevet vagy címet. Ez a titoktartás miatt fontos.
A pénzt (2000Ft) egy A4-es lapba tekerd be hogy ne lopják ki a postások, a borítékba is mindenképp írd bele az egyedi azonosítódat!
2011. okt. 11. 15:10
11/14 anonim válasza:
Inkább küldj a megadott címre egy raklapnyi trágyát...
13/14 anonim válasza:
nekem is küldhetne pár balek 2000 forintokat...de tudjátok mit, megelégszem azzal, ha az oldal összes felhasználója átküld nekem 5 Ft-ot akár a Paypal, akár a bankszámlámra
14/14 anonim válasza:
Ezt én is megtaláltam,de szerintem aki akart már jelentkezett rá... Egyébként van igen valós itthoni munka! Csak azért nem tudtam rá elmenni mert 3hetes napi 8órás a betanulás és az egy 20hós baba mellett dolgozó nagyikkal lehetetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!