FONTOS! Sztriptizbárban szeretnék dolgozni bövebben lent?
lenne pár kérdésem:
- van olyan hely ahol nem 'maffiozok ' müködtetik hanem normális hely?
-kell éretségi?
-a igen a akkor esetleg nembaj ha nincs de épp estiben van még 2 évem az éretségig?
-ugye nem kell szexuális szolgáltatást adni?
egy helyet találtam ahol ugy hirdetik nem :
- mennyi a fizetés?
- miben kell lenni?
én szeretem a combfixeket meg a füzöket.lehet abba lenni?
légyszives csak olyanok válaszoljanak akik a kérdésemre adnak választ .egyéb hozzászolás nem érdekel. köszönöm
- van olyan hely ahol nem 'maffiozok ' müködtetik hanem normális hely?
Nem hiszem.
-kell éretségi?
Nem.
-a igen a akkor esetleg nembaj ha nincs de épp estiben van még 2 évem az éretségig?
Biztosan nem.
-ugye nem kell szexuális szolgáltatást adni?
Esélyes hogy kell.
- mennyi a fizetés?
100-120nettó
- miben kell lenni?
én szeretem a combfixeket meg a füzöket.lehet abba lenni?
Lehet, de miután sztriptízről van szó, a végén a bőröd lesz csak rajtad.
Szia, én a helyedben nem mennék el stripcsajnak. Tiszta nagy ostobaság... tudom hogy most jónak tűnik, mert könnyű pénz meg könnyű munka, de gondolj bele egy nap leszel 30 éves és nem fogsz már kelleni... és akkor mi lesz? Hogyan tovább? Ha megkérdezik az állásinterjún mit mondasz mit dolgoztál az elmúlt 5 évben mit mondasz?
Én mondok neked egy jobb munkát:
Fogod magad és regisztrálsz az összes webcamsexes meg chatsexes oldalra, mint pl amilyen a [link]
és egyszerre adsz strptíz műsort live streamben az összes oldalon... szerintem dőlne a lé...
Sokkal jobb mint a striptíztáncosnőség mert:
- Nincs főnököd.
- Több a kereset.
- Teljesen kötetlen a munkaidő (tudsz mellette rendes munkát vállalni).
- Nem jár köelezettséggel.
- Garantáltan senki nem nyúl hozzád.
- Nem kell utazni a melóhelyre.
- Ha nem akarod h látszódjon az arcod kitakarhatod, így anoním maradhatsz...
Én ha csaj lennék tuti ezt csinálnám... Majd írj vissza hogy bejött e :D
tegnap 21:39-nek
csak 100-120 ezer? én ugy hallotam sokat keresnek
2. válaszolonak :
én is gondoltam webcamsexre de az a baj hogy ha kitakarom az arcom nem sokan fognak keresni.ha én pasi lennék akkor olyat keresnék akinek látszik az arca ha már fizetek.lássam ki az aki vetközik nekem. de ha mutatom az arcom akkor attol félek hogy felkerülök ilyen olyan oldalakra a videoim:S bár biztonságosabb mint a sztriptiz.mennyit keresnek?mit kell csinálni ha privát müsort kérnek tölem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!