Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresési tippek? Annyira...

Álláskeresési tippek? Annyira szeretnék már munkát.

Figyelt kérdés

Május óta próbálkozom munkát találni,sajnos eddig még nem sok sikerrel jártam,és nagyon kezdek belefáradni. Nagyon elkeseredtem,hogy szinte sehová sem hívnak be. Árufeltöltőnek is elmennék,csak lenne már valami. Hogyan tudnám intenzívebbé tenni az álláskeresést?

Nagyon megköszönném,ha adnátok pár tippet!

20/L

2011. szept. 26. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

idegenforgalmi végzettséggel nehéz. diplomások is rengetegen vannak, nemhogy okj-s végzettségűek. és ilyen végzettséghez itthon jó az angol+német nyelv, nem elég csak az angol. ráadásul legtöbb helyre kell a tapasztalat.

milyen végzettséged volt, kedves válaszoló, akit 4 helyre behívtak interjúra pályakezdőként?? érdekelne, melyik szakma ilyen kapós. :-))

2011. szept. 27. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm kb. 10 helyre adta be az életrajzát, eleinte nagyon nem bízott benne hogy menni fog így, de már 4 helyre hívták, az egyiket el is fogadta, egy sima érettségije van, egy kis kereskedelmi gyakorlattal, Győrben
2011. szept. 28. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Gyöngyösön találtam munkát, elküldtem hétvégén a jelentkezésem, hétfőn már interjúra hívtak, pénteken megvolt az interjú, következő héten, hétfő reggel csörgött a telefon hogy felvettek. 1 hét alatt kb. Privátban tudok segíteni hova jelentkezz:)
2011. szept. 28. 21:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Már igazából azt se bánnám,ha nem a szakmámban tudnék elhelyezkedni. Sajnos muszáj vagyok még egy jó ideig itt élni,nem tudok olyan könnyen elszakadni itthonról,hiába lennének kedvezőbb lehetőségek máshol.
2011. szept. 28. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy ingatlanfejlesztő cégnél dolgozom. A tervezőket, mérnököket kivéve meglepően messze eső szakmákból kerültek oda emberek, én is. A koordinátor (aki az alvállalkozók munkáját, tkp az építkezést, anyagmozgatást koordinálja) angol tanári végzettséggel került ide.

Én idegenforgalmi végzettséggel.

De a többieknek is eléggé szerteágazó a végzettsége - a mérnökökön kívül még a pénzügyesnek van idevágó végzettsége, rajtuk kívül senki másnak.

2011. szept. 29. 07:24
 16/16 anonim válasza:
En juliusba kezdtek el keresni..bar nem intenziven. Aztan oktober vegen talaltam, de ott egy honap utan ott hagytam, makd beadtam par helyre. 3 helyrol visszahivtak. Most 15en talaltam megint.
2013. jan. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!