Álláskeresési tippek? Annyira szeretnék már munkát.
Május óta próbálkozom munkát találni,sajnos eddig még nem sok sikerrel jártam,és nagyon kezdek belefáradni. Nagyon elkeseredtem,hogy szinte sehová sem hívnak be. Árufeltöltőnek is elmennék,csak lenne már valami. Hogyan tudnám intenzívebbé tenni az álláskeresést?
Nagyon megköszönném,ha adnátok pár tippet!
20/L
idegenforgalmi végzettséggel nehéz. diplomások is rengetegen vannak, nemhogy okj-s végzettségűek. és ilyen végzettséghez itthon jó az angol+német nyelv, nem elég csak az angol. ráadásul legtöbb helyre kell a tapasztalat.
milyen végzettséged volt, kedves válaszoló, akit 4 helyre behívtak interjúra pályakezdőként?? érdekelne, melyik szakma ilyen kapós. :-))
Egy ingatlanfejlesztő cégnél dolgozom. A tervezőket, mérnököket kivéve meglepően messze eső szakmákból kerültek oda emberek, én is. A koordinátor (aki az alvállalkozók munkáját, tkp az építkezést, anyagmozgatást koordinálja) angol tanári végzettséggel került ide.
Én idegenforgalmi végzettséggel.
De a többieknek is eléggé szerteágazó a végzettsége - a mérnökökön kívül még a pénzügyesnek van idevágó végzettsége, rajtuk kívül senki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!