Álláskeresési járadék fennmaradó összegét mennyi idő alatt fizetik i?
Álláskeresési járadékon voltam, és szerencsére találtam egy elég jó munkát. Igy amikor lehetett, kértem, hogy fizessék ki nekem a fennmaradó összeget egyben. Meg is jött már a határozat, hogy meglesz, kifizetik. Csak az nem irták bele, hogy mikor. Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy 17.-e körül, de 17.-e elmúlt, és még sehol semmi. Aggódom, mert ez volt az utolsó reményem, hogy rendesen beiskolázzam a gyerekeket. Másból sajnos nem tudom, és ha nem kapom meg időben a pénzt, akkor a tankönyvek miatt a megélhetésre is kölcsön kell kérnem. Félretenni nem tudtam, mert nem voltam abban a helyzetben.
Volt már aki megkapta? Mennyi idő alatt utalják ki? Nagyon aggódom, hogy nem lesz meg időben, és bár szeptemberben is tudok mit kezdeni vele, most égetően nagy szükségem lenne arra a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!