Jó lehet-e ez az álláskeresési módszer?
Feladnék egy hirdetést hogy aki beprotezsál egy általam is tetsző melóhelyre, annak kifizetném a negyedik havi teljes nettó fizetésem 100%-át!
(persze kizárólag határozatlan idejű szerződés jöhetne szóba és csak olyan ami tetszik és persze csak azért negyedik havit hogy a beajánló az első havi után ne rugathasson ki és léphessen meg a potya pénzzel ill. 3 hónap utána már letelik a próbaidő)
Ki tudja, akár ez lehetne a jövő álláskeresési módszere?
Az ember nem csak most a XXI.-szban ha nem mindig is beajánlások útján jutott előre, de így ugyanez lenne a helyzet, annyi különbséggel hogy a protezsálót jobban lehetne pénzzel motiválni. (mivel aki fizetne azt nem is ismeri ez utóbbit)
Well??
amúgy meg nem mindegy?
fizet az illető, és nem feltétlen a saját munkahelyedre kell bevinni, hanem oda ahol tudsz lehetőséget és van beleszólásod! Nem kell túlbonyolítani...
ilyen egyszerű az egész.
Szerintem, ha valakinek annyira kell a munka, hogy idegennel, egyhavi fizetésért is képes beprotezsáltatni magát, akkor tenni is fog azért, hogy ne csalódjanak benne.Hisz a saját érdeke.Logika...
Mellesleg nem tudom, mit kell félni.A hirdetés feladója számára ugyan olyan bizonytalan a dolog.Ő mégis mi alapján bízzon meg teljes mértékben a beajánlóban????
Jó ötlet egyébként.Mindkét fél részéről meggondoltsággal és óvatossággal.
Sok mindent elárul egy emberről egy személyes találkozó! :)
Meg kell hívni egy teára/sörre/colára/kávéra, stb. és meg lehet beszélni bármit....ott pedig kiderül kiféle-miféle és mennyire komoly.
Kösz a kiállást értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!