Pályakezdőknek vmi irodai munka Budapesten? Szerintetek mit csináljak, hol próbálkozzak?
Ügyvédi irodát ajánlanék, először valószínűleg sima "titkárnői" állást kapnál, de ez idővel változhat!
Mert ugye a lényeg, hogy valahol el kell kezdeni...
Nem tudom, hogy anyagilag megengedheted-e magadnak, de ha igen, akkor lehet, hogy akár fizetés nélkül is el kéne menned pár hónapra, és utána, amikor már írhatsz gyakorlatot az önéletrajzba, fizetős állást keresni.
Tudom, hogy nem ideális megoldás, de én is csak ezt tudtam csinálni. :(
Csúnyán hangzik, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyobb kedvvel vesznek fel pályakezdőt a cégek.
Én jelenleg 3 év szakmai tapasztalattal keresgélek, és eddig 3 helyről kaptam vissza, hogy pályakezdőt vettek fel, mert az kevesebb fizut kér...
Ebből kiindulva jók az esélyeid!
Tényleg küldd el olyan helyre is, ahol kérnek szakmai tapasztalatot, max látják, hogy bátor és bevállalós vagy.
Mondjuk az is érdekes, mert pl. mikor én pályakezdőként kerestem, ilyen kifogások voltak:
- minimum fél év, de inkább egy év tapasztalat kell,
- biztosan elmennék szülni.
Szóval cserélnünk kéne: te megmondod, hol keresnek kezdőket, mi meg elmondjuk, hol keresnek tapasztaltakat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!