Ilyet lehet? Blabla? Többi lent?
Szóval kinéztem egy állást, tőlünk kb 2,5-3 órára van vonattal, a nővereméktől pedig 1 órára.
A bejelentett lakhelyem X a nővérem lakhelye Y. A nővérem albiba van és még nem jelentkezett át hivatalossan.
Meg e lehet csinálni hogy önéletrajzba a nővérem címét írom oda, és nem az enyémet?
És persze mivel ilyen messze van albiba mennék addig meg max a nővéremnél lennék.
Ilyet lehet csinálni? ha hazudok, egyáltalán lehet belőle bajom?
Őszintén a magyarok többsége "elfelejti" bejelenteni a lakóhely változását.
Én azért inkább azt mondanám Neked, hogy ideiglenesen jelentkezz be oda. Biztos ami biztos. Jah és októberben népszámlálás- de azt sztem neten is ki tudod majd tölteni.
Az önéletrajzba tartózkodási helyként beírod a nővéred lakcímét.
Részint nem ellenőrzi a leendő munkáltató, hogy be vagy-e oda jelentve, vagy sem Másrészt az önéletrajz beadása és az interjú időpontja között akár lakcímet is változtathatsz, semmi nem tiltja, hogy akármikor elköltözz máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!