Mit jelent, ha a leendő munkaadóm ezt mondja?
Egyetemista vagyok, nyári gyakorlaton voltam egy cégnél, ahol azt mondták, hogy alkalmaznának ÖSZTÖNDÍJASKÉNT, ameddig meg nem szerzem a diplomát, utána pedig teljes állásba felvesznek (ha beválok). Mit jelent ez az ösztöndíjas dolog? A közvetlen főnökön nem tudta megmondani, hogy így mennyit fogok keresni, milyen feltételekkel, azt mondta, hogy a vezérigazgatóval kell erről beszélnem, de őt meg kb. lehetetlen elérni.
Volt már valaki ilyen helyzetben, hogy ösztöndíjasként lett felvéve? Mire számítsak?
Köszi!
Szóval kapok majd valamennyi pénzt (gondolom nem annyit, amennyit a 2. válaszoló írt...), és aláíratnak egy olyan szerződést, hogy x évig ott kell maradnom?
Amúgy az ott dolgozók, azon a részlegen, ahova megyek, úgy 250 nettót kapnak, egy nettó 80-100 már nekem tökéletesen megfelelne, remélem ennyit fogok kapni...
második vagyok
cégfüggő
van ahol fix összeg és nem számit hány órát vagy benn,van ahol órabér,és az tényleg 450
Van ahol aláiratják hogy x évig ott kell dogloznod,van ahol nem
és,van olyan is,ahol suli alatt nem kell dolgoznod,kapsz x összeget,és köteleznek hogy suli után ott dolgozz y ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!