Kirúgtak az állásomból, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve,albérletet is fenn kell tartsak,ebben a gazd-i helyzetben hogy fogok munkát találni? Érettségim van meg angol középfokúm.2009. ápr. 22. 15:09
2/5 anonim válasza:
Van nyelvtudásod így kimehetsz ausztriába dolgozni, itt van közel és sokkal jobban lehet keresni.
3/5 anonim válasza:
Kedves előttem szóló! A kérdezőnek angol nyelvvizsgája van.
A kérdésre válaszolva: Valóban külföld lenne a legjobb megoldás. Szerintem menj ki Angliába! Bár a nyelvtudásoddal semmit sem érsz, hisz ott nem azt nézik, nekik a munkaerő kell. Igaz, hogy nem gazdagodnál meg kinn, de jobban élnél, mint itt. Ja, és a szakma sem olyan fontos. Egyik ismerősöm pl. egy érettségivel ment ki kocsmárosnak anno, most meg már lakása van.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! Azt nem írtam,hogy van egy kozmetikus végzettségem,csak azzal itthon nem találok bejelentett alkalmazotti állást,ezért recepciósként dolgoztam...
2009. ápr. 22. 20:44
5/5 anonim válasza:
Angol nyelvvizsgája van igen, de attól még hogy ausztriában németül beszélnek az angolt is megértik kedves utánam szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!